Anasayfa / TÜM HABERLER / Hilvan Kaymakamı Değişti
yeni hilvan kaymakamı Yusuf Yıldırım oldu.

Hilvan Kaymakamı Değişti

İçişleri Bakanlığı Ağustos ayı kaymakamlar kararnamesi resmi gazetede yayımlandı.Yeni kararnameye göre Hilvan Kaymakamlığına Adıyaman Samsat kaymakamı Yusuf Yıldırım atandı.
Yusuf Yıldırım Kimdir?
1982 yılında Adana’ da dünyaya gelen Yusuf Yıldırım, ilk ve orta öğrenimini Adana ilinde tamamladı. 2007 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu.

2009 yılında yapılan kaymakam adaylığı sınavını kazanarak 28.12.2012 tarihinde 97. Dönem Sivas Kaymakam adayı olarak mülki idare amirliği mesleğine intisab etti. Staj sürecinde sırasıyla İstanbul-Küçükçekmece’de teftiş stajı, Sivas Valiliğinde il stajı, Balıkesir-Bandırma’ da kaymakam refikliği stajı yaptı.

Ordu-Gürgentepe ve Çorum-Ortaköy’ de vekil kaymakamlık görevinde bulundu. Müteakiben, İngiltere’ nin Canterbury şehrinde Christ Church Üniversitesi’ nde bir yıl süreyle dil eğitimi aldı ve İngiliz idari sistemi üzerinde çalışmalarda bulundu.

Ankara’daki kaymakamlık kursunu başarıyla tamamlayan Kaymakamımız Sayın Yusuf Yıldırım, 29.08.2012 tarihinde Kırıkkale İli Balışeyh İlçe Kaymakamı olarak atandı. 2012-2016 yılları arasında Balışeyh Kaymakamı olarak görev yaptı.

01.12.2016 tarihli ve 29905 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan, İçişleri Bakanlığına ait 2016/861 sayılı Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi ile Samsat Kaymakamlığına atanan Kaymakamımız Sayın Yusuf Yıldırım 20.12.2016 tarihinde İlçemizdeki görevine başladı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan