Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Şanlıurfalı Özkan, Konya Vali Yardımcılığına atandı

Şanlıurfalı Özkan, Konya Vali Yardımcılığına atandı

( ŞANLIURFA – RHA ) Şanlıurfalı hemşerimiz Mehmet Ali Özkan, Çukurova Kaymakamlığından Konya Vali Yardımcılığına atandı.

İÇİŞLERİ Bakanlığı “Mülki İdare Amirleri Yaz Kararnamesi” ile 300 Mülki İdare Amirinin görev yerlerinde değişiklik yapıldı. Kararname kapsamında 45 vali yardımcısı kaymakamlığa atanırken, büyük illerde ise birer kadın vali yardımcısı ataması yapıldığı öğrenildi. Çukurova Kaymakamlığı yapan Özkan, Konya Vali Yardımcılığına atandı.

Mehmet Ali Özkan kimdir?

1966 Şanlıurfa doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Şanlıurfa’da Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinde, yüksek Lisans eğitimini Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Genel Kamu Hukuku; Doktora eğitimini de aynı enstitünün Anayasa Hukuku alanında yapmıştır.

1988 yılından itibaren sırasıyla Trabzon Tonya, Erzincan Otlukbeli, Balıkesir İvrindi, Giresun Şebinkarahisar ve Bitlis Tatvan ilçelerinde kaymakamlık; Hatay, Amasya ve Adana illerinde Vali Yardımcılığı görevlerinde bulunmuş olup, 19.07.2013 tarihinde Çukurova Kaymakamlığı görevine atanmıştır. 2010-2011 öğretim yılında Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesinde Avrupa Birliği Hukuku dersleri veren Dr. Mehmet Ali ÖZKAN evli ve beş çocuk babası olup İngilizce bilmektedir.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

1 Yorum

  1. Adam gibi adamdır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan