Anasayfa / TÜM HABERLER / TOKİ’nin indirim kampanyası başladı

TOKİ’nin indirim kampanyası başladı

ŞANLIURFA-(RUHA AJANS)-TOKİ, borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarının yararlanacağı indirim kampanyasını bugün başladı.

Toplu Konut İdaresi (TOKİ)tarafından her yıl başlatılan kyüzde 20 indirim kampanyası kapsamında borcunu erken kapatıp tapusunu almak isteyen konut ve iş yeri sahipleri borcunun tamamını yüzde 20 indirimli kapatıp tapusunu alabilecek.

Kampanyadan yararlanmak isteyen konut ve iş yeri alıcılarının 21 Ağustos-29 Eylül tarihleri arasında ilgili bankaya başvuruda bulunması gerekiyor.

Kampanyadan yararlanmak isteyen konut ve iş yeri sahiplerinin en geç 29 Eylül tarihi mesai bitimine kadar ilgili bankaya başvurularını yapması gerekir. Bu tarihten sonra yapılacak borç kapatmalarında söz konusu indirim oranından yararlanılması mümkün olmayacak.

İndirim uygulaması kapsamına alınan projelerdeki konut ve iş yeri alıcılarının başvuru tarihi itibarıyla TOKİ’ye ödemekle yükümlü oldukları aidat, emlak vergisi gibi herhangi bir borcunun bulunmaması şartı aranıyor.

Kampanyadan 2015 yılı sonuna kadar gerçekleştirilmiş ve geri ödeme taksiti 2015 yılı sonuna kadar başlamış olan konut ve iş yerleri sahipleri yararlanacak. Vadesi 12 ay ve daha az kalan projeler indirim kampanyasına dahil değildir.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan