Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Ceylanpınar Ulu Caminin temeli kazıldı

Ceylanpınar Ulu Caminin temeli kazıldı

İlçenin en eski camisi olan Ulu Caminin yeniden inşa için başlatılan çalışmalar kapsamında Ceylanpınar Belediyesi, istimlak edilen bir evin yıkımını ve alandaki hafriyat kaldırma işlerini tamamladı.

Kaldırılan hafriyattın ardından caminin temelleri yine Ceylanpınar Belediyesine ait araçlar tarafından kazıldı.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Daşkıran, belediye olarak  cami inşaatının başlaması için her türlü desteğin verildiğini belirtti. Belediye Başkanı Menderes Atilla’nın desteğiyle cami bitişiğinde bir evin istimlak edilerek camiye dahil edildiğini ifade eden Daşkıran, hafriyatında yıkımı gerçekleştirilen eve ait olduğunu söyledi. Cami temelinin de Ceylanpınar Belediyesi tarafından kazıldığını kaydeden Daşkıran, inşa çalışmalarının en kısa zamanda tamamlanmasını beklediklerini belirtti.

Mahalle sakinlerinden Aziz Poyraz da Belediye Başkanı Menderes Atilla’ya teşekkür ederek, “Belediye başkanımızın cami inşaatına çok katkısı oldu. Katkılarından dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Hasan Daş da, caminin yıkılmasından bu yana sabah namazına camiye gidemediğini söyleyerek, cami inşaatının bir an önce bitirilmesini istedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan