Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Vatandaşın kafası iyice karıştı

Vatandaşın kafası iyice karıştı

( ŞANLIURFA – RHA ) www.internethaber.com köşe yazarı Süleyman Özışık, geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa gündemi ile ilgili ele aldığı köşe yazısı kentte bomba gibi yankılanmıştı. Haliliye Belediyesi’nden iddiaları yalanlayan bir açıklama yapılırken bir gün sonra Özaşık, birtakım belgeler paylaştı.

Bankamatik çalışanlarla ilgili iddialar Türkiye gündemine oturdu. Özışık’ın iddialarına Haliliye Belediyesi’nden yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada,”www.internethaber.com internet sitesinde, bizzat Haliliye Belediyesinin ismi geçerek yayımlanmış olan köşe yazısında bahsedilen kişiler ve bu yazıya istinaden sosyal medyadaki paylaşımlarda bahsedilen kişiler, kesinlikle Haliliye Belediyesinde çalışmamaktadır. Haliliye Belediyesi bünyesindeki herhangi bir şirkette de çalışmamaktadır.”denildi.

ÖZIŞIK: DEMİRKOL BEYEFENDİ UMARIM MAHCUP OLMAZ

Süleyman Özışık, Haliliye Belediyesi’nin yalanlama açıklamasının ardından resmi twitter hesabından bugün yine gündeme bomba gibi düşecek bir iddia ortaya attı. Özışık, Twitter hesabından yaptığı açıklamada: “SGK kayıtları, maaş bordroları ve işe giriş belgeleri olmasına rağmen Haliliye Belediyesi Abdulhamid Geçili bizde çalışmıyor’ açıklaması yaparak yalanlamaya çalışıyor.  Belediye Başkanı Sayın Fevzi Demirkol beyefendi beni mahkemeye vereceğini açıklamış ama umarım mahcup olmaz. Çünkü elimdeki belgeler yanıldığını veyahut yanıltıldığını gösteriyor.” ifadelerine yer verdi.

 

 

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan