Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Sözleşme bayram sonrasına kaldı

Sözleşme bayram sonrasına kaldı

(ŞANLIURFA-RHA) Yapımı yılan hikayesine dönen Çevik Kuvvet Köprülü Kavşak Projesi ile ilgili ihale süreci bayram sürecine kaldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi,” Bayram sonrası yüklenici firma ile sözleşme imzalanacak ve en geç bu yılın sonunda çalışmalar başlayacak.” dedi.

BAYRAMDAN YÜKLENİCİ FİRMA İLE SÖZLEŞME İMZALANACAK

Uzun bir süredir yapımına başlanamayan Çevik Kuvvet Köprülü Kavşak Projesi ile son durumlara Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, açıklık getirdi. Çiftçi, Güneydoğu TV’de çıktığı bir programda projeye yönelik önemli açıklamalarda bulundu. İhalenin bayram sonrasına kaldığını ifade eden Başkan Çiftçi,” Bayram sonrası yüklenici firma ile sözleşme imzalanacak ve en geç bu yılın sonunda çalışmalar başlayacak.” dedi.

ÇEVİK KUVVET KÖPRÜLÜ KAVŞAK İHALESİ YAPILDI

Çiftçi, şöyle konuştu:“Çevik kuvvet köprülü kavşağı ihalesi yapıldı. 2 köprülü kavşak da belediyemiz tarafından ihale edildi. Yüklenici firmalar ile 1 hafta içerisinde sözleşme yapılacak. Yer teslimi 10-15 gün içerisinde başlayacak.Muhtemelen bayram sonrası süreç başlayacak.Yüklenici firma 180 gün içerisinde Çevik Kuvvet köprülü kavşağını bitirecek.İnşallah 6 ay içerisinde Şanlıurfalıların trafik sorunu çözülmüş olacak.” diye konuştu.

TRAFİK AKIŞI NASIL SAĞLANACAK?

Büyük bir nüfus yoğunluğunun bulunduğu Karaköprü bölgesinde, trafik akışının nasıl sağlanacağı belirsizliğini koruyor. Binlerce aracın her gün seyir ettiği yolda, alternatif yollar oluşturulmazsa büyük sıkıntılar yaşanacak gibi. Öte yandan kentin yeni yerleşim yerlerinden Maşuk’taki nüfus yoğunluğu eklenince iş içinden çıkılmaz bir hal alacak. Geçtiğimiz aylarda Diyarbakır yolu üzerinde yapımı tamamlanan köprülü kavşak projelerinde trafik akışında ciddi sıkıntılar yaşanmıştı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan