Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Basketbol ve voleybol antrenörlerinden Başkan Demirkol’a ziyaret

Basketbol ve voleybol antrenörlerinden Başkan Demirkol’a ziyaret

Haliliye Belediye Spor Kulübünün yeni sezon öncesi anlaşma sağladığı basketbol ve voleybol takımı antrenörleri, Başkan Fevzi Demirkol’u makamında ziyaret etti. Basketbol Antrenörü Ali Ruhi Balkanlı ve Voleybol Antrenörü Fatih Işıldar, yeni sezonda takımlarını şampiyon edecekleri yönünde de, Başkan Demirkol’a söz verdi.

Türkiye Voleybol 1. Ligi B Grubunda mücadele edecek olan Haliliye Belediye Spor Kulübü, yeni sezon için İller Bank Bayan Voleybol Takımını çalıştıran Fatih Işıldar ile anlaşma sağladı. 9 sezondur İlbank takımını çalıştıran ve 23 yıllık aktif sporculuk hayatı olan Işıldar ile yola devam edecek olan Haliliye ekibi, 2017- 2018 sezonuna “Efeler Ligi” hedefiyle başlayacak.

Öte yandan; daha önceden A Milli Engelli Voleybol Takım antrenörü Osman Çarkçı ile anlaşma sağlayan Haliliye ekibi, federasyonun Çarkcı’nın milli takımın başında kalmasını istemesinden dolayı anlaşmayı sonlandırmıştı.

Statü değişikliği dolayısıyla Türkiye Basketbol 2. Ligi A Grubunda mücadele edecek olan Haliliye Belediye Spor Basketbol Takımı için ise yeni sezon için 15 yıllık kariyeri olan Ali Ruhi Balkanlı ile baş antrenörlük anlaşması sağlandı. Genç ve dinamikliğiyle basketbol camiasında tanınan Balkanlı ile Haliliye ekibi,  yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayacak.

Yeni sezon için anlaşma sağlanan Ali Ruhi Balkanlı ve Fatih Işıldar, Başkan Fevzi Demirkol’u makamında ziyaret etti. Başkan Demirkol ile takımlarıyla ilgili planlarını anlatan antrenörler, yeni sezonda galibiyet ve şampiyonluk parolalarıyla yollarına devam edeceklerini ifade ettiler.

Öte yandan Haliliye Belediye Spor Kulübü, basketbol ve voleybol takımları için yeni sezon öncesinde iç ve dış transferlerini de büyük ölçüde tamamladı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan