Anasayfa / TÜM HABERLER / EKONOMİ / Bayram baharatsız geçmeyecek

Bayram baharatsız geçmeyecek

(Ş.URFA-RHA) – Şanlıurfa’nın kendine has baharatları Kurban Bayramı öncesi yoğun ilgi görmeye başladı.

Şanlıurfa’da üretilen ve çevre illerden de talep edilen aynı zamanda etli yemeklerinde vazgeçilmezleri arasında olan baharatlara özellikle Kurban Bayramı’na sayılı günler kala talepler arttı. Hatta esnaflar Şanlıurfa’da üretilen acı biber, bul biber ve kekik gibi baharatların çevre illere gönderildiğini ifade etti.

Turistik amaçlı bölgeye gelen ziyaretçilerin de beraberinde baharat götürdüğü Şanlıurfa’da yaşanan hareketlilik, Aktar Pazarı’ndaki baharatçılara da şimdiden çifte bayram sevinci yaşattı.

ESNAF MUTLU VE DE UMUTLU

Şanlıurfa Aktar Pazarı esnafı Kurban Bayramı öncesi yaşanan yoğunluktan oldukça mutlu…Esnaf, bayram öncesi baharat satışlarında artış olduğunu ve bu artışın uzun süreden beri devam eden durgunluğu da kapatacağını söyledi. Aktar Pazarı esnafı son olarak da bayrama birkaç gün kala pazarda yoğunluğun daha fazla artacağını da ifade etti.

Advert

İlginizi Çekebilir

Turkcell’de “Sömestr Heyecanı” yaşanıyor

Turkcell mağazalarında ve Türkiye’nin sadece elektronik ürün satışı yapan ilk pazar yeri platformu Turkcell Pasaj’da sömestr tatiline özel fırsatlar başladı. 26 Ocak’a kadar sürecek “Sömestr Heyecanı” kampanyasında bilgisayar, a

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan