Anasayfa / TÜM HABERLER / EKONOMİ / ŞUTSO’da aday bolluğu yaşanacak gibi

ŞUTSO’da aday bolluğu yaşanacak gibi

( ŞANLIURFA – RHA ) FETÖ Terör Örgütü’nün en çok sızma gerçekleştirdiği kurumların başında gelen Şanlıurfa Sanayi ve Ticaret Odası, kayyumla yönetilmeye devam ediyor.  Başkan boşluğu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından henüz çözülmüş değil. Türkiye geneli odaların ekim ve kasım ayında başkanlık seçimine gitmesi bekleniyor.

 Dünya Gazetesi’nde çıkan habere göre, Şanlıurfa’da Ticaret ve Sanayi Odası adaylığında aday bereketi var. Dünya Gazetesi, bugün Şanlıurfa’da ŞUTSO’ ya aday olması muhtemel isimleri yazdı.

Türkiye Genelinde oda seçimlerini değerlendiren Dünya Gazetesi, Şanlıurfa ile ilgili kısımda şu ifadelere yer verdi:”Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) İsmail Demirkol başkanlığındaki Kayyum heyeti tarafından yönetiliyor. Kentte oda başkanlığı için bir çok isimin aday olacağı konuşuluyor. Henüz net adaylık açıklamaları yapılmasa da ŞUTSO Meclis Üyesi ve TÜMSİAD İl Başkanı Mehmet Sadık Sade, Meclis Üyesi Halil Peltek, Meclis Üyesi Ahmet Oruç ve Meclis Üyesi İbrahim Toru Başkanlık için adı geçen isimlerden. Bu isimler çalışmalarına start vermiş durumda. Ancak adaylıkları ile ilgili henüz bir açıklama yapmış değil. Öte yandan önemli ağır topların da seçime girmesi bekleniyor.

Advert

İlginizi Çekebilir

Turkcell’de “Sömestr Heyecanı” yaşanıyor

Turkcell mağazalarında ve Türkiye’nin sadece elektronik ürün satışı yapan ilk pazar yeri platformu Turkcell Pasaj’da sömestr tatiline özel fırsatlar başladı. 26 Ocak’a kadar sürecek “Sömestr Heyecanı” kampanyasında bilgisayar, a

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan