Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Dicle Elektrik’ten Kızılay’a destek

Dicle Elektrik’ten Kızılay’a destek

Kızılay’ın daimi gönüllü kan bağışçıları listesinde yer alan Dicle Elektrik çalışanları, kan bağışı kampanyasına desteklerini sürdürüyorlar. Dicle Elektrik Perakende Genel Müdürlüğü çalışanları bir kez daha Kızılay’a kan bağışında bulundu.

120 ünite kan toplandı

Kızılay tarafından Şanlıurfa’da başlatılan kan bağışı kampanyası nedeniyle bir ekip de Dicle Elektrik Perakende Genel Müdürlüğüne ait binaya geldi. Tahsilat merkezine ait boş bir bölümde hazırlıklarını yapan Kızılay ekibi, daha sonra gönüllü çalışanlardan kan bağışı almaya başladı.

Çalışanlar ile birlikte tahsilat merkezine işleri sebebiyle gelen vatandaşlardan bazıları da kan bağışında bulundu. Hem çalışanların, hem de vatandaşların ilgi gösterdiği kampanyada toplam 120 ünite kan toplandı.

‘Faydalı çalışmaları destekliyoruz’

Şirket çalışanlarının gönüllü ve düzenli olarak verdikleri kan sayesinde ihtiyaç sahibi olanların hayatlarının kurtarılmasına vesile olmaktan mutluluk duyduklarını belirten Dicle Elektrik Perakende Genel Müdürü Avni Doğan, hizmet verdikleri bölgede toplumsal fayda sağlayacak her türlü çalışmanın destekçisi olmaya devam edeceklerini söyledi.

Dicle Elektrik ailesi olarak gönüllü ve düzenli kan bağışları ile hayat kurtarmaya devam edileceklerini de ifade eden Genel Müdür Doğan, “Çalışma arkadaşlarımızın katılımı ve göstermiş oldukları büyük hassasiyetle Kızılay’ın daimi bağışçıları arasında yer almaktan gurur duyuyoruz. Faaliyet bölgemizde düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz kan bağışı kampanyasına katıla tüm çalışma arkadaşlarıma gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan