Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Otogarda bayram yoğunluğu

Otogarda bayram yoğunluğu

(Ş.URFA-RHA) – Şanlıurfa otogarında bayram yoğunluğu yüzünü gösterdi. Biletler tükenmek üzere ancak firmalar ek sefere hazırlanıyor.

Kurban bayramına az bir süre kala Şanlıurfa otogarında yoğunluk başladı. On günlük tatili de fırsat bilen vatandaşlar, şimdiden otobüs bileti almanın telaşına düştü. Tatilciler, bilet almaya günler öncesinden başlarken, otogarda biletler tükenmek üzere.

EK SEFER HAZIRLIĞI

Özellikle bayramlarda otogarın yoğun olması otobüs firmalarını ek seferleri başlatmasına yönlendiriyor. Yoğunluğa göre otobüslerin eksik kalması sonucu ek sefer hazırlıkları da başlatıldı. Yoğunluktan dolayı sorun yaşanmaması için sefer başlatan firmalar, vatandaşlara da biletlerin şimdiden alınması ile ilgili önerilerde bulundu.

DAHA ÇOK BAŞKA YERDEN URFA’YA GELİYORLAR

Otobüs biletlerinde bayram artışının yapılmadığı bildirilirken, Şanlıurfa’dan Ankara’ya biletler 80 lira, İstanbul’a ise 110 lira. Kimi vatandaş dönüş biletini de şimdi alırken, kimi de dönmeyi değil gitmeyi düşünüyor. Ancak Şanlıurfa’dan başka yere gidenden çok, başka yerden Şanlıurfa’ya gelenler yoğunluğu arttıracak. Öte yandan otobüs biletleri bulamayan tatilciler, uçak biletlerine yönleniyor.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan