Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / 30 Ağustos Zafer Bayramı satranç turnuvası başladı

30 Ağustos Zafer Bayramı satranç turnuvası başladı

Türkiye Satranç Federasyonu tarafından düzenlenen ve Ceylanpınar Belediyesi’nin sponsor olduğu 30 Ağustos Zafer Bayramı satranç turnuvası başladı.

Şanlıurfa geneli düzenlene ve yüzden fazla sporcunun katıldığı turnuva Ceylanpınar Kapalı Spor Salonunda yapılıyor. Çocuklar, Gençler ve Genel olmak üzere 3 kategoride gerçekleştirilen turnuva iki gün sürecek.

Açılışta konuşan Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bayol, 30 Ağustos satranç turnuvasına ev sahipliği yaptıkları için gururlu olduklarını söyledi. Turnuvaya Ceylanpınar’dan 30’dan fazla sporcunun katıldığını söyleyen Bayol, satranç turnuvasının Ceylanpınar’da yapılmasında dolayı mutlu olduklarını belirtti. Bayol, “Belediye Başkanımız Menderes Atilla sosyal ve kültürel aktivitelere önem vermektedir. Gençlerin önünü açma konusunda başkanımızın büyük bir gayreti vardır. Bundan dolayı 30 Ağustos satranç turnuvasına Ceylanpınar Belediyesi olarak sponsor olduk. Turnuvanın ilçemizde olması ayrıca bizim için büyük bir mutluluk” diye konuştu.

Türkiye Satranç Federasyonu Şanlıurfa Temsilcisi Memduh Turmak da turnuvaya sponsor oldukları için Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’ya teşekkür ederek, “Bizleri Ceylanpınar’da ağırladılar. Konaklama, taşıma ve yemek gibi bütün ihtiyaçlarımızı Ceylanpınar Belediyesi karşılıyor. Belediye Başkanımız Menderes Atilla’ya ve turnuvaya katkı sunan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan