Anasayfa / TÜM HABERLER / 5 ilçe ile yola devam; diğerlerinde ne oldu?

5 ilçe ile yola devam; diğerlerinde ne oldu?

(ŞANLIURFA-RHA) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde teşkilatlarda değişime gidileceğinin sinyallerini vermişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın söylemlerinden sonra bazı teşkilatlardan istifalar geldi, Erdoğan ise ihale işi yapanlarında partiden elini çekmesini ve sadece parti sevdalılarının ön planda olması gerektiğini söyledi.

ZEYNEL BAŞKAN CANLI YAYINDA SÖYLEDİ

Dün Güneydoğu TV ekranlarında canlı yayın konuğu olan Ak Parti İl Bşkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 5 ilçe yönetimi ile devam edileceğini diğer ilçelerde ise değişime gidileceğini söyledi. Günlerdir kamuoyunu meşgul eden, Şanlıurfa Ak Parti’de yeniden Teşkilatlarının yapılandırılacağı haberleri yavaş yavaş netlik kazanmaya başladı. AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, GTV televizyonunda yaptığı canlı yayın programında Akçakale, Harran, Haliliye, Karaköprü, Eyyübiye, ilçe başkanlarının değişmeyeceğini ve bu ilçelerdeki yönetimle yola devam edileceğini açıkladı.

Yola devam kararı alınan Akçakale, Harran, Haliliye, Karaköprü, Eyyübiye, teşkilatlarının önümüzde ki günlerde kongre tarihinin netleşmesi bekleniyor.

EN ÇOK OY ALAN İLÇELERDEKİ MEVCUT YÖNETİMLERLE YOLA DEVAM EDİLECEK

Ceylanpınar, Suruç, Bozova, Halfeti, Hilvan, Siverek, Viranşehir…Bu ilçelerdeki yönetimlerle ise yola devam edilmeyeceği yakın zamanda yeni yönetimlerin oluşturulacağı sinyalleri verildi. Yola devam kararı alınan ilçelere bakıldığında tarihi 16 Nisan referandumunda yüksek oranda oy çıkaran ilçeler olarak ön plana çıkıyor. Değişikliğe gidilecek ilçelere bakıldığında ise özellikle 16 Nisan’daki “evet” oylarının azlığı bu ilçelerdeki yönetimlerin değişmesine neden oldu.

İLÇELERE YENİ ADAYLAR ARANIYOR..!

Zaten geçtiğimiz günlerde Hilvan Ak Parti İlçe Başkanı Hanif Düzme ilçe parti başkanlığı için aday olmayacağını söylemişti. Düzme’nin yanı sıra, uruç’ta Mehmet Yavuz, Hilvan’da Hanif Düzme, Birecik’te Müslüm Kayapınar, Halfeti’de Muzaffer Açar, Ceylanpınar’da Ahmet Güntekin’in önümüzdeki aylarda yapılacak 6. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda başkan adayı olmayacakları kesinleşti.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan