Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / İlk maçta yüzümüz gülmeye başladı

İlk maçta yüzümüz gülmeye başladı

(Ş.URFA-RHA) – Bu sene Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Şanlıurfaspor ligin ilk haftasında Niğde Belediyespor’a konuk oldu. Maçı konuk takım Urfaspor 2-0 kazanmayı bildi.

İLK YARIDAN GOL SESİ ÇIKMADI

Cumartesi günü TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta ilk maçına çıkan Şanlıurfaspor, rakibine farklı bir üstünlük sağlayamasa da maçtan galip ayrılmayı bildi. Bu sezon yeni kadro ve yeni bir direktör ile lige “merhaba” diyen Şanlıurfa temsilcisi ilk haftadan 3 puanı almayı bildi. Niğde’de taraftarının da desteğini arkasına alan Şanlıurfaspor, maça hızlı başlayan taraf oldu. Urfaspor rakip kaleye tehlikeli ataklar geliştirse de bir türlü skor tabelasını değiştirecek golü bulamadı. Niğde Belediyespor’un karşılıklı ataklarıyla seyreden maçın ilk 45 dakikası 0-0 beraberlikle gitti.

İKİNCİ YARIDA URFASPOR RESİTALİ VARDI

Hakem ikinci yarıyı başlatırken sahada ise bambaşka bir Şanlıurfaspor vardı. İlk yarıya nazaran daha istekli oynayan Sarı Yeşilliler oyunun hakimiyetini kısa süre rakip sahaya yıkmayı bildi. Dakikalar 50’yi gösterirken Urfaspor’un oyundaki etkisi rakip takımın telaşlanmasına neden oldu. Dakika tabelası 65’i gösterirken Şanlıurfaspor adına sahaya Hüseyin Kala çıktı ve durumu 1-0 yaptı. Ancak atılan gol Şanlıurfaspor’a yetmedi ve rakip kale adeta ablukaya alındı. Dakikalar 90’ı gösterirken herkes maçın biteceğini düşünürken, sahneye bu sefer yeni transfer Emir Can Sayar çıktı ve durumu 2-0 yaptı.

Emir Can Sayar’ın golü aynı zamanda maçında skorunu tayin etmiş oldu. Şanlıurfaspor böylece ligdeki ilk maçında 3 puanı hanesine yazdırmayı bildi.

 

 

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan