Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Şanlıurfa’da 2 ayrı ‘Tefeci Operasyonu’: Çok sayıda gözaltı

Şanlıurfa’da 2 ayrı ‘Tefeci Operasyonu’: Çok sayıda gözaltı

( ŞANLIURFA – RHA ) Şanlıurfa emniyetinden tefeci operasyonu.  Yüksek faizle para sattıkları ve ödeme güçlüğü çekenlere zorla senet imzalatıp tahsil ettikleri iddia edilen 3 kişinin gözaltına alındığı bildirildi. Başka bir tefeci operasyonunda da 3 kişi daha gözaltına alındı.

Emniyetten yapılan yazılı açıklamada,”KOM Şube Müdürlüğünce Tefecilik suçu kapsamında Yapılan çalışmalarda ilimizde ihtiyaç sahibi kişilere yüksek faizle para sattıkları ve ödeme güçlüğü çekenlere zorla senet imzalatıp tahsil ettikleri iddia edilen V. K. – M.K. ve S.K. isimli şahıslar yakalanmış yapılan aramalarda başka kişilerin adına düzenlenmiş çok sayıda tapu senetleri ve çekler ele geçirilmiş olup sevk edildikleri adli makamlarca iki şüpheli tutuklanmıştır.”ifadelerine yer verildi.

KREDİ KARTI TEFECİLİĞİ (POS CİHAZI) OPERASYONU: 3 KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI

Bir başka yazılı açıklamada, kredi kartı tefeciliği yaptığı belirlenen 3 kişinin gözaltına alındığı belirtildi. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:”Kom Şube Müdürlüğü tarafından ilimiz genelinde kredi kartı tefeciliği (pos cihazı) ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalarda Şanlıurfa il merkezinde faaliyet gösteren iki kuyumcu dükkanında yapılan aramalarda 17.705 TL para alacak verecek defterleri çok sayıda farklı şahıs ve bankalara ait kredi kartları ele geçirilerek S.S.Ç ve E.S.E isimli şahıslar yakalanmış soruşturma devam etmektedir.”

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

1 Yorum

  1. Tebrik ederim.Şanlıurfa’da tefeciler aldı başını gidiyor.Hassasiyetiniz için tebrik ediyorum.Emniyete başarılı operasyon için tebrik ediyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan