Anasayfa / TÜM HABERLER / ‘Vurgun’ Haberimizden Sonra BELSAN’dan açıklama Geldi

‘Vurgun’ Haberimizden Sonra BELSAN’dan açıklama Geldi

 

ŞANLIURFA-(RUHA AJANS)-Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kuruluşu BELSAN A.Ş ‘den ”Vurgun” Açıklaması geldi.

Ruha Ajans ve Urfa Değişim Gazetesi’nin gündeme getirdiği BELSAN’da ”Milyonluk Vurgun açıklaması haberinin ardından Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kuruluşu olan BELSAN A.Ş.’den açıklama geldi.

Büyükşehir Belediyesi BELSAN A.Ş. Genel Müdürlüğü ”Vurgun” haberimizin ardundan yaptığı yazılı açıklamada olayı doğruladı,ancak yapılan açıklamada ”vurgun” ile ilgili her hangi bir rakamdan bahsedilmedi.

Yapılan açıklamada:”BELSAN A.Ş çalışanı M.K isimli şahıs hakkında çıkan haberlerle ilgili BELSAN A.Ş Genel Müdürü Nusret Urmak’ın basın açıklaması aşağıya çıkarılmıştır.”M.K isimli şahsın sorumlu olduğu alanda uzmanlarımız tarafından yapılan incelemeler sırasında M.K isimli şahıs izin talebinde bulunmuştur. İzin talebi şirketimiz tarafından reddedilmiş, sorumlu M.K görevden uzaklaştırılmış iş akdi de feshedilmiştir. Konunun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından incelenmesi için 22.08.2017 tarihinde Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulmuştur.Araştırılan konu ile ilgili şirketin zararının olup olmadığı hususunda Yönetim Kurulumuz tarafından Mali Hizmetler ve Hukuk Müşavirliğince 22.08.2017 tarihinde inceleme başlatılmıştır. Söz konusu şahıs M.K ile ilgili incelemeler uzmanlar tarafından halen yürütülmektedir.Konu ile ilgili işlemlerin tamamı Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat ÇİFTÇİ’nin talimatı ile Yönetim Kurulumuz tarafından BELSAN A.Ş Genel Müdürlüğümüzce resen yapılmaktadır. Bilgi kirliliğinin önüne geçmek amacıyla konu ile ilgili açıklamalarımızı kamuoyuna saygıyla arz ederiz”denildi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan