Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / KARAKÖPRÜ’DEN LİGDE FARKLI BAŞLANGIÇ
????????????????????????????????????

KARAKÖPRÜ’DEN LİGDE FARKLI BAŞLANGIÇ

 

ŞANLIURFA-(RUHA AJANS)-Karaköprü Belediyespor TFF 3. Lig 3. Grupta sezonun ilk maçında Aydınspor 1923’ü 3-0 mağlup ederek lige farklı bir galibiyetle başladı.

TFF 3. Ligde mücadele eden Karaköprü Belediyespor sezonun ilk maçında 11 Nisan Stadyumunda konuk ettiği Aydınspor 1923’ü 3-0 mağlup etti. Baştan sona kırmızı siyahlı ekibin üstünlüğüyle geçen maçta goller Bilal Şeflek (2) ve Metehan Andaç Özlü ’den geldi.

Karşılaşmadan önce Karaköprü Belediyespor ’un geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Ligde şampiyon olmasıyla kazandığı kupa teslim edildi. Kupayı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi Kulüp Başkanı Mehmet Kudat ve futbolculara takdim etti.

Karaköprü Belediyespor maça etkili başlarken rakip Aydınspor 1923 atakları karşılamakta zorlandı. İlk yarında sayısız pozisyonu gole çeviremeyen Karaköprü ekibi ilk devrenin son anlarında bir şutta direğe takıldı ve ilk yarı golsüz sona erdi.

İkinci yarıya yine Karaköprü Belediyespor fırtına gibi başlarken, Aydın ekibi ataklara daha fazla direnemedi ve 49. dakikada Karaköprü Belediyespor Bilal Şeflek’in ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. 3 dakika sonra Bilal Şeflek tekrar sahneye çıkarak farkı ikiye çıkardı ve takımını rahatlattı.

Skoru yakaladıktan sonra oyunu domine eden Karaköprü ekibi 81. Dakikada Metehan Andaç Özlü’nün golüyle farkı üçe çıkardı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Karaköprü Belediyespor lige 3-0’lık farklı galibiyetle başladı. Maç sonunda Karaköprü Belediyesporlu futbolcular galibiyeti taraftarla kutladı.

Karşılaşmadan sonra açıklama yapan Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat sezonun ilk maçında net bir skorla kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. Başkan Kudat, “Aydın takımı genç bir takım olsa da ilk maçı galibiyetle kapatmak güzel oldu. İnşallah taraftarımızın vereceği destekle sezon boyunca böyle başarılı bir grafik çizeriz” dedi.

Karaköprü Belediyespor  Teknik Direktörü Bülent Topuzoğlu ise ilk maçtan galibiyetle ayrılmanın önemine dikkat çekerek bunu devam ettirmek için çalışacaklarını dile getirdi. Topuzoğlu, “Hafta içi kupa maçında yorucu bir 120 dakika geçirdik. Bunun yanında sakat ve cezalı futbolcularımız oldu. Bu maçta da iyi bir oyunla galip geldik. Yine hafta içi kupa maçımız olacak ve sonrasında bir ara olacak. Bu arayı değerlendirerek bir sonraki lig maçımıza daha iyi çıkacağız” diye konuştu.

Karşılaşmada 2 gol atarak yıldızlaşan Karaköprü Belediyesporlu orta saha oyuncusu Bilal Şeflek  kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, goller attığı için mutlu olduğunu ifade etti. Şeflek, ileriki haftalarda daha iyi olacaklarını söyledi.

Karaköprü Belediyespor 30 Ağustos Çarşamba günü Türkiye Kupası 2. Tur maçında deplasmanda Tarsus İdmanyurdu ile karşılaşacak.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan