Anasayfa / TÜM HABERLER / Mide Kanaması Geçiren Hasta, Neden Antep’e sevk ediliyor ?

Mide Kanaması Geçiren Hasta, Neden Antep’e sevk ediliyor ?

ŞANLIURFA-(RUHA AJANS)-Bugün mide şikayeti ile Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne başvuran Mustafa C.isimli vatandaş Gaziantep’e sevk edildi.

Sabah saatlerinde aniden fenalaşan Mustafa C.sabah saatlerinde apar topar Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan hasta acil serviste muayenesinin ardından ‘Mide Kanaması’teşhisiyle Gaziantep’e sevk edildi.

Mide şikayeti için hastaneye gittiğini ifade eden Mustafa C.’nin yakınları, “sabah saatlerinde acil serviste hastamıza ‘mide Kanaması’teşhisi konuldu ve hastamızı acil olarak ambulansla Gaziantep’e sevk edildik.
Koskoca 2 milyonluk şehirde basit bir mide kanaması için doktorlar bizi Gaziantep’e sevk etti.Basit bir mide kanaması için neden Şanlıurfa’da müdahale edilmediğini anlamak zor.Koskoca araştırma hastanesinde böyle bir durumla karşılaşmamız bizi fazlasıyla üzdü.Eskiden özel hastanelerde her türlü vakalara müdahale ediliyordu.Birçok hastanenin kapatılmasıyla uzman doktorlar buradan başka illere gitti.Bizde bir mide kanaması için Antep’e sevk edildik.Böyle bir durumun yaşanmasından fevkalede üzüntülüyüz.Keşke Şanlıurfa’da bu ür basit konular için hastalar çevre illere sevk edilmese daha iyi olurdu.Umarım bu eksiklikler en kısa sürede giderilir.Cenab-ı Allah kimsenin başına getirmesin.” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan