Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Genç kadın, bakın nerede ölü bulundu?

Genç kadın, bakın nerede ölü bulundu?

(Ş.URFA-RHA) – Şanlıurfa’da 2 çocuk annesi olduğu öğrenilen 28 yaşındaki Emine K., henüz sebebi bilinmeyen bir nedenle kendisini ahırda iple tavana asarak intihar etti.

Çevre kaynaklarından edinen bilgilere göre, olay bugün sabah saatlerinde Ulubağ Mahallesi’nde meydana geldi. 2 çocuk annesi genç kadın Emine K., henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı hayvanların kaldığı ahırda kendisini tavana iple asarak intihar etti. uzun bir süre haber alınamayan kadın daha sonra yakınları tarafından ahırda tavana iple asılı halde buldu. Genç kadını o halde görev yakınları ise hemen durumu sağlık ekiplerine ve jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kadının ölümünü teyit etti.

Olay yerinde inceleme yapan jandarma ekipleri de, intiharla ilgili soruşturma başlattı.

Emine Kayar’ın cesedi, daha sonra Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi moruna götürüldü. Yapılacak otopsi işlemlerinin ardından kadının cesedi defnedilmek üzere yakınlarına verilecek. Bu arada yapılacak araştırmadan sonra kadının ölümünün intihar mı yoksa cinayet mi olduğu ortaya çıkacak.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan