Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / ‘Türkiye’de acemi kelimesinin artık olmaması lazım’

‘Türkiye’de acemi kelimesinin artık olmaması lazım’

(ŞANLIURFA-RHA) Şanlıurfa’daki ziyaretleri esnasında acemi kasaplara uyarılarda bulunan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, “İşimizi iyi bir şekilde yaptığımızda sorunlarımızın çoğunun çözüme kavuşacağına inanıyorum.” dedi.

Bayramı memleketinde geçirmek isteyen ve bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hastaları ziyaret etti, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Burada gazetecilerle de sohbet eden Fakıbaba, acemi kasapları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

‘ARTIK İŞİMİZİ ÇOK İYİ YAPMAMIZIN TAM ZAMANI GELDİ’

Türkiye olarak her şeyin profesyonel olması gerektiğine vurgu yapan Bakan Ahmet Eşref Fakıbaba, “Acemi kelimesinin artık olmaması lazım. Herkesin işini çok iyi yapması gerektiğine inanıyorum. Kim olursa olsun, ister kasap, hemşire, doktor, isterse basın mensubu olsun. Artık işimizi çok iyi yapmamızın tam zamanı geldi. Kardeşlerimden özellikle istirham ediyorum, işlerini iyi yapsınlar, aceleye getirmesinler. 15 dakikada yapacaklarına, hayvana eziyet edeceklerine, kendilerine zarar vereceklerine 20 dakikada yapsınlar ama temiz iş yapsınlar.” diye konuştu.

Fakıbaba, “Dikkat ederseniz elimden geldiği kadar bütün hastaları dolaşmaya çalışıyorum. İşimi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum. Türkiye’nin en büyük eksikliklerinden birisi bu. Herkes işini iyi yapacak. İşimizi iyi bir şekilde yaptığımızda sorunlarımızın çoğunun çözüme kavuşacağına inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan