Anasayfa / TÜM HABERLER / ŞUSKİ, Bayramda da Mesai Yaptı

ŞUSKİ, Bayramda da Mesai Yaptı

 

Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü (ŞUSKİ), bayramda 24 saat esaslı mesai yürüterek vatandaşların taleplerine anında çözüm bulmaya devam ediyor.

Şanlıurfa’da vatandaşların bayramlarını en iyi şekilde kutlamaları amacıyla tüm tedbirlerini alarak, 4 gün sürecek ücretsiz ulaşım, 24 saat Büyükşehir ALO 153 Çağrı Merkezi hizmeti ile bakım ve onarım çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, ŞUSKİ ekipleri ile de vatandaşların taleplerine anında karşılık veriyor.

Bayram süresi boyunca vatandaşların olası bir sorunla karşılaşmamaları için 24 saat kesintisiz hizmet veren ŞUSKİ, özellikle içme suyu arıtma merkezi ekibi, içme suyu arıza ekipleri ve kanal-bakım ile vidanjör ekipleri ile kendilerine iletilen bölgelere anında ulaşarak talepleri karşılıyor.

Kent merkezinin yanı sıra ilçelerde de hizmetlerine aralıksız devam eden ŞUSKİ ekipleri, Büyükşehir ALO 153 Çağrı merkezine iletilen talep ve istekler karşısında istenilen adreslere ulaşarak çalışmalarını sürdürüyor.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan