Anasayfa / TÜM HABERLER / Gülpınar:Fransa’nın En Prestijli Ödülüne Layık Görüldü

Gülpınar:Fransa’nın En Prestijli Ödülüne Layık Görüldü

ŞANLIURFA-(RUHA AJANS)-AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve AB Uyum Komisyonu Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’a Fransa’nın en önemli ve prestijli Ödülüne layık görüldü.

M.Kasım Gülpınar, bu başarılı çizgisini sadece ülkemizde değil yurt dışında da sürdürmeye devam ediyor. Fransa’nın dünya çapında en prestijli ödülü olan ve genelde İş Adamları, Edebiyatçılar veya sanatçılara verilen Legion d’Honneur 20 Eylül’de Fransa’da alacak.

Gülpınar’ın bu büyük ödüle laik görülmesi başta Şanlıurfa ve Siverek’te olmak üzere ülkemizde de büyük sevinç ile karşılandı.Tarım Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile Siverek’te bayram törenine katılan Gülpınar: aldığı ödülü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile paylaştığını ifade etti. Bu ödülü ülkem, memleketim ve sizler adına almaktan onur duyuyorum diyen söze başlayan Gülpınar dakikalarca ayakta alkışlandı. Gülpınar ödülünü 20 Eylül’de Fransa’da alacak.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan