Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Urfaspor bu hafta taraftarıyla buluşamayacak

Urfaspor bu hafta taraftarıyla buluşamayacak

(Ş.URFA-RHA) – Şanlıurfaspor, bu hafta seyircisi önünde 11 Nisan Stadyumu’nda maç yapacaktı. Ancak stadın çimlerinin bakımının yapılmaması ve kuruması nedeniyle maç burada oynanmayacak.

Şanlıurfaspor’un ve belki de Şanlıurfalı futbolseverin başına bela olan 11 Nisan Stadyumu’nda çimler bir kez daha soruna neden oldu. Yaz ayından beri özel fileyle korunan çimler kurumaktan kurtulamadı. Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim’de statta incelemelerde bulunarak maç oynanmaya elverişli olmadığına kanaat getirdi.

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Ali Tandoğan sosyal medya hesabından çimlerin görüntüsünü paylaşarak, ” Urfa’da stadyumun son hali.Bu hafta kendi evimizde taraftarımızla yine buluşamayacağız.sorumlular derhal sorgulanmalı.” dedi.

Ruha Haber Ajansı mubabirlerinin kulüpten yakın kaynaklardan aldığı bilgilere göre maçın Adıyaman’da oynanması bekleniyor. Şanlıurfaspor kulübü de maçın Adıyaman’da oynanması için girişimlerde bulunacağı öğrenildi.

İşte Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Ali Tandoğan’ın paylaştığı o fotoğraf:

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan