Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Hani şike geçerse istifa edecektin Şamil?

Hani şike geçerse istifa edecektin Şamil?

(Ş.URFA-RHA) – Eski adıyla Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile bazı Manisasporlu futbolcular tarafından şike ile küme düşürülen Şanlıurfaspor’un akıbeti hala belli olmadı.

TFF ŞİKEYİ UNUTTURMAYA ÇALIŞIYOR

Geçen sezon şike sonucu düşürülen, fotoğrafları ve ses kayıtları boy boy internete sızdırılan şike olayı ile ilgili Türkiye Futbol Federasyonu’ndan hala bir cevap gelmedi. Adım adım şikeyi unutturmaya çalışan TFF kısmen de olsa bu emeline ulaşmış oldu. Öyle ki 3 milyon nüfuslu Şanlıurfa’da birçok kişi Şanlıurfaspor’a yapılan şikeyi unuttu. Etik Kurulu raporunu tamamlasa da Türkiye Futbol Federasyonu halen cevap vermemekte ve şike konusu ile ilgili bir rapor sunmamakta ısrarcı…

ŞİKEDE REFERANDUM FİKRİNİ SUNMUŞTU

Türkiye Futbol Federasyonu cephesinde durum böyle devamedersun, biz eskilere yani Fenerbahçe’nin şike olaylarına dönelim. Bu olayların konuşulduğu 2011 yılında Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar o sıralar önemli açıklamalarda bulunmuştu. Tayyar, o sıralar meclisten geçmesi düşünülen şike yasasının meclisten geçmesi halinde istifa edeceğini söylemişti. Tayyar, “Yasayı referanduma götürelim” dedi ve ekledi: “Eğer geçerse istifa ederim.”

‘KENDİ ŞEHRİ YAPINCA KONUŞMUYOR’

Söz konusu başka kulüp olunca istifa edeceğini söyleyen Şamil Tayyar’ın Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un yaptığı şikeden haberi olmamış ki halen istifa etmedi. Urfalılar Tayyar’ın bu durumuna, “Başkası yapınca istifa edecek ama kendi şehri yapınca konuşmuyor” şeklinde açıkladı.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

1 Yorum

  1. Bu adam her durumda ve herkese karşı aslan gibi konuşan ak partideki sayılı siyasetçilerden biridir. Ergenekon ve fetö olaylarında asla sesini kısmadı. Bence siz değerli hemşehrilerim haksızlık ediyorsunuz. Bir kaç kitabını okuduğunuzda ne demek istediğimi anlıyacaksınızdır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan