Anasayfa / TÜM HABERLER / Bakanlık Heyeti, Suruç Ovası’nda İncelemelerde Bulundu

Bakanlık Heyeti, Suruç Ovası’nda İncelemelerde Bulundu

ŞANLIURFA-(RUHA AJANS)-Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde taban suyunun yükselmesi nedeniyle meydana gelen sorunları yerinde incelemek üzerine Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba ve Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından görevlendirilen Bakanlık çalışanları Şanlıurfa’ya geldi.

DSİ 15. Bölge Müdürü Ahmet Ersin Gökçe ile birlikte Suruç’a giden heyet, ovada incelemelerde bulundu.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı; Tarım Reformu Genel Müdürü Arazi Islahı Sulama Sistemleri Daire Başkanı Bekir Sıtkı Özbek, DSİ Genel Müdürlüğü İşletme Bakım Daire Başkanı Mevlüt Pehlivan, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı İl Müdürü Murat Çakmaklı, Suruç İlçe Tarım Müdürü Murat Yahlizade, Suruç Ziraat Odası Başkanı Ayhan Kılıç, DSİ 15. Bölge Müdürü Ahmet Ersin Gökçe ile birlikte Suruç ovasına geldiler.

Heyet burada taban suyunun yoğun olarak görüldüğü; Üçpınar, Ekile, Boztepe, Karakoyun, Akören köyleri başta olmak üzere, ovada sorunları masaya yatırdılar. DSİ 15. Bölge Müdürü Ahmet Ersin Gökçe ve iki Bakanlığın heyeti; Mevcut problemlerin çözümüne yönelik çalışmalar başlattı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan