Anasayfa / TÜM HABERLER / Büyükşehir Belediyesi 65 araç filoya kattı

Büyükşehir Belediyesi 65 araç filoya kattı

(ŞANLIURFA-RHA) Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 65 araç satın alarak toplu taşıma filosunu daha da büyüttü. Düzenlene programda konuşan Başkan Nihat Çiftçi günlük 190 bin kişinin taşınmasının temel görevleri olduğunu belirtti.

Toplu taşımaya büyük önem veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi araç filosunu günde güne bütütmeye devam ediyor. En son 34.900 milyon TL maliyet ile 65 adet araç satın alan Büyükşehir Belediyesi, daha iyi hizmet vermeyi hedefliyor.

BEYAZGÜL: ŞANLIURFA’YA ARDI ARDINA AÇILIŞLAR VE YATIRIMLAR OLUYOR

Toplu taşıma filosunun açılış programında konuşan Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “Nice peygamberlerin ve evliyaların yaşadığı bu şehre hizmet etmek kutsal bir görevdir. Bu görevi belediye başkanlarımız yerine getiriyorlar. Ardı ardına açılışlar ve yatırımlar oluyor. Bugün de 65 araçlık bir toplu taşıma filosu şehrimizin emrine verilmiştir. Bu nedenle Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

CEVHERİ: TOPLAM 473 TOPLU TAŞIMA ARACI MEVCUTTUR

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, “Getirilen 65 araç ile birlikte Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ne ait 243 toplu taşıma aracı oluyor. Yine kooperatiflere ait de 230 aracımız var ve toplam 473 toplu taşıma aracımız var. Günlük olaral 190 bin kişi bu araçlarla taşınıyor. Umuyorum ki gelecek yıl da 65 araç filoya katılır. Ne kadar yatırım yaparsak yapalım Şanlıurfa Güneydoğu’da büyüyen bir yıldızdır.” diye konuştu.

ÇİFTÇİ: GÜNLÜK 190 BİN KİŞİYİ TAŞIMA SORUMLULUĞUMUZ VAR

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, “Bu kadar dinamik olan Şanlıurfa’nın çok doğaldır ki büyümesi her yönüyle hızlı oluyor. Bizler Büyükşehirin kadroları olarak bu hıza erişmenin ve sorumlu olduğumuz 13 ilçenin her alanda kalitesini yaşam standardını yükseltmeye çalışıyoruz. Günlük 190 bin kişiyi evine, işyerine veya başka bir yere taşıma sorumluluğumuz var. Türkitye’deki 30 Büyükşehir arasında toplu taşımayı en ucuz sağlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’dir. Bu önemlidir. Çünkü temel hizmettir.” ifadelerini kullandı.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan