Anasayfa / TÜM HABERLER / OSB’DEKİ SIKINTILAR MASAYA YATIRILDI (videolu)
????????????????????????????????????

OSB’DEKİ SIKINTILAR MASAYA YATIRILDI (videolu)

ŞANLIURFA-(RUHA AJANS)-Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin başkanlığında OSB Yönetim Kurulu Toplantısı II. OSB’de bulunan Özyürük Ağaç Sanayi A.Ş. mobilya fabrikasında, işadamı Osman Özyürük’ün ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Yönetim kurulu toplantısında Vali Erin’e ayrıntılı bir rapor sunan OSB Müdürü Yunus Emre Aksu, OSB’nin su ihtiyacı için yapılan projenin tamamlanması, TMSF’ye devredilen fabrikaların durumu, toplu taşıma araçları sefer sayıları, doğalgaz abonelik bedelleri, ikinci kısım altyapı işler ile kullanım ömrünü tamamlayan birinci kısım altyapı işlerinin de ilave edilmesi konusu, OSB’de yaşanan elektrik sorunlarının giderilmesi için gerekli ödeneklerin tahsisi konularında bilgi verdi.

Yaklaşık iki saat süren toplantı sonrası Vali Erin ve OSB Yönetim Kurulu Üyeleri, Özyürük Mobilya Fabrikasını gezerek yetkililerden bilgiler aldı. Dev fabrikada yapılan çalışmaların göz doldurduğunu belirten Vali Erin, Osman Özyürük’ü takdir etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan