Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Muratlı Mahallesinde Yeni Caminin İnşaatına Başlandı

Muratlı Mahallesinde Yeni Caminin İnşaatına Başlandı

( ŞANLIURFA – RHA) Ceylanpınar’ın en çok nüfusa sahip mahallelerinden olan muratlı kırsal mahallesinde imc usulüyle yeni caminin yapımına başlandı.

Yaklaşık 50 yıllık olan eski caminin ihtiyaca cevap vermemesi dolayısıyla yapılan müracaatların ardından eski caminin yıkımı Ceylanpınar Belediyesi ekiplerince gerçekleştirildi. Çalışmaları yerinde inceleyen Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bayol, vatandaşların cami talebine destek verdiklerini belirterek, “İlçemizin en çok nüfusuna sahip olan mahallelerinden Muratlı mahallemizde eskiyen camiyi yıkıp yerine İMC usulüyle güzel bir cami yapmak için çalışmalara başladık. İnşallah camimizin vatandaşların hizmetine kazandırmak amacıyla bütün ekiplerimizle buradayız. Şimdiden yeni camimizin Muratlı Mahallemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Muratlı Muhtarı Naif Karataş da camilerinin yaklaşık 50 yıllık bir cami olduğunu mahallenin büyük olması dolayısıyla artık ihtiyaca cevap vermediği için yeni bir cami yapmaya karar verdiklerini söyledi. İlçe Müftülüğü, Ceylanpınar Belediyesi ve kendi imkanlarıyla İMC usulüyle mahallede güzel bir cami inşa etmek için çalışmalara başladıklarını belirten Karataş, desteklerinden dolayı belediye başkanı Menderes Atilla’ya teşekkür etti.

Muratlı cami imamı Mehmet Emin Özgil ise caminin eski olması dolayısıyla cemaatin ihtiyacını karşılamadığı söyleyerek caminin yeniden yapılması için çalışmalara başlandığını ifade etti.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan