Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Şamil Tayyar, Harranlılara twitter üzerinden mesaj gönderdi

Şamil Tayyar, Harranlılara twitter üzerinden mesaj gönderdi

( ŞANLIURFA – RHA ) AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Harran ilçesinde Erdoğan heykelinin yapılması ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşım yaptı.

15 Temmuz darbe girişimin ardından Harran Belediyesi tarafından ilçe merkezinde yaptırılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eliyle ‘Dur’ işareti yaptığı heykel, belediye görevlileri tarafından bulunduğu yerden kaldırıldı. Tayyar, sosyal medya hesabı twitter üzerinden,”Reis heykeli ve maskını yapan belediyelere tepki gösterdi. Partiyi bu yalaka, dalkavuk, arsız ve sırnaşıklardan temizlersek tadından yenmez.” Paylaşımında bulunarak ilçe sakinlerine mesaj gönderdi.

ERDOĞAN: HEYKEL DEĞİL HİZMETE YÖNELİK ESERLER YAPSINLAR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaptırılan heykellerle ilgili,”Belediyelerimiz şahsımın heykelini yapmışlar. Tabii bunu duyunca ben çok üzüldüm. Değerli arkadaşlar bu bizim değerlerimize terstir. Ben ne heykelimin dikilmesini istiyorum, ne masklar yapılmasını istiyorum. Bundan sonra lütfen bu yanlışlara düşmesinler. Ben heykelimin yapılmasını istemiyorum, heykel değil hizmete yönelik eserler yapsınlar. Bunların bizim değerlerimizle çatışan şeyler olduğunu bilsinler.” ifadelerine yer vermişti.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan