Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Şamil Tayyar’dan ileri giden sözler

Şamil Tayyar’dan ileri giden sözler

(Ş.URFA-RUHA AJANS) – Geçen yıl 15 Temmuz’da yaşanan hain darbe girişiminden sonra yurdun çeşitli yerlerinden hain darbe kalkışmasını anlatan heykeller dikildi. Bu heykellerden biri de 16 Nisan’daki tarihi referandumda Türkiye rekoru kıran Harran’da dikildi.

ERDOĞAN SERT ÇIKMIŞTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, heykelinin yapılmasına sert çıktı. Erdoğan, “Bazı belediyelerimiz şahsımın heykelini yapmışlar. Tabii bunu duyunca ben çok çok üzüldüm. Değerli arkadaşlar bu bizim değerlerimize terstir. Ben ne heykelimin dikilmesini istiyorum, ne masklar yapılmasını istiyorum. Bundan sonra lütfen bu yanlışlara düşmesinler. Ben heykelimin yapılmasını istemiyorum, heykel değil hizmete yönelik eserler yapsınlar. Bunların bizim değerlerimizle çatışan şeyler olduğunu bilsinler” dedi.

TAYYAR’IN SKANDALLARI SAYMAKLA BİTMİYOR

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un Şanlıurfaspor’u şike ile düşürmesinden sonra suskunluğunu koruyan ve yıllar önce “şike yasası geçerse istifa ederim” diyen ve buna rağmen hala istifa etmeyen Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, yine bir skandala imza attı. Heykellerin yapılmasıyla ilgili uç sözler kullanan Şamil Tayyar, heykelleri yapan Ak Partili belediyelere küfre ve hakarete varacak sözler sarf etti. Öte yandan Türkiye’nin değişik yerlerinden bu tür heykellerin bulunmasına rağmen Harran ilçesindeki heykeli paylaşım bu sözleri sarf etmesi akıllara “Şanlıurfa ile ilgili bir sorunu mu var?” sorusunu akıllara getirdi.

TAYYAR, HARRAN’IN REKORUNU ÇABUK UNUTTU

Tayyar sosyal medya hesabından, “Reis heykelini ve maskını yapan belediyelere tepki gösterdi. Partiyi bu yalaka, dalkavuk, arsız ve sırnaşıklardan temizlersek tadından yenmez” açıklamasını yaptı. Tayyar’ın Harran ilçesine gönderme de bulunmasına ise Şanlıurfalılar tepki gösterdi. Urfalılar, “Şamil Tayyar Harran kastederek yalaka demiş ama unutmuş ki Harran 16 Nisan’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a en büyük desteği vererek rekor kıran bir ilçedir” dedi.

İşte Tayyar’ın skandal yaratan o paylaşımı:

 

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan