Anasayfa / TÜM HABERLER / Urfakart Sistemi çöktü… Vatandaş mağdur!

Urfakart Sistemi çöktü… Vatandaş mağdur!

ŞANLIURFA-(RUHA AJANS)-Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi BELSAN A.Ş. Urfakart sistemi çöktü binlerce vatandaş mağdur edildi.

BELSAN A.Ş.’nin Sistem çöktü,binlerce vatandaş Urfakartlarının dolumunu yapamadı ve mağdur oldu.Okullar yarın açılacak ancak toplama merkezleri ve Urfakart dolum merkezlerinde sistem olmadığı için vatandaşlara Urfakart dolumunu yapamadı.Vatandaşlar kart dolumunu yapamayınca mecburen iki binişlik Urfakartları alarak evlerine dönebildi.

Sisteminin çökmesi nedeni ile hiçbir işlem yapılamadığı için binlerce kişinin mağdur olduğunu belirten vatandaşlar yaşadıkları sıkıntıyı şöyle dile getirdiler:“İki günden beridir BELSAN bizleri iki binişlik kartlara mecbur ediyor.Bu kartlar 4 TL’ye vatandaşlara satılıyor.Bunlarda öğrenci olmadığı için herkes almak zorunda kalıyor.Biz normalde 1,5 TL’ye yolculuk yaparken bizler 2 binişlik kart satıyorlar bu kartlar ise 4 TL’den şoförler tarafından satılıyor.Vatandaşlara ve öğrencilere yapılan yanlışın giderilmesi gerekir.Madem sistem yok o zaman iki binişlik kart fiyatlarını normal biniş olan tarifeye getirin.Neticede sorun sizde sorun vatandaşta değil diye tepki gösterdiler.”

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi BELSAN A.Ş. ve UrfaKart ile ilgili bir açıklama yapılmaması ise sistemin ne zamana kadar süreceği ise belirsizliğini sürüdüror.BELSAN A.Ş.’nin sistemle ilgili bir açıklama yapması ise kafaları karıştırıyor.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan