Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Çiftçi, 30 büyükşehir içerisinde 23. sırada yer aldı

Çiftçi, 30 büyükşehir içerisinde 23. sırada yer aldı

( ŞANLIURFA – RHA) ORC Araştırma Şirketi, 30 Büyükşehirde vatandaşın nabzını tuttu. 12-26 Temmuz tarihleri arasında yapılan ankette 26 bin 800 kişi ile yüzyüze ve telefonla görüşüldü.

Ankette Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, memnuniyet durumuna göre yüzde 39,0 memnuniyet oranıyla 30 Büyükşehir içerisinde 23. sırada yer aldı.

 YÜZDE 57’LİK KESİM NİHAT ÇİFTÇİ’DEN MEMNUN DEĞİL

30 Büyükşehirde toplam 26 Bin 800 kişi ile Yüz yüze ve CATİ (Bilgisayar Destekli Telefon Görüşmesi) yöntemiyle seçmenin nabzını tuttu. Yapılan ankette “Bu pazar yerel seçim olsa Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için oy vermeyi düşündüğünüz parti hangisidir? sorusu üzerine Şanlıurfa’da AK Parti 61,0 CHP 5,0 MHP 5,3 HDP 25,0 DİĞER 3,7 oy aldı. Yapılan araştırma anketinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi hizmetlerinden ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çifti’den memnun musunuz? sorusuna ise yüzde 39,0 oranında bir kesim “memnunum” oyu verirken yüzde 57,2’lik bir kesim ise “memnun değilim” dedi. Fikir belirtmeyenlerin oranı ise yüzde  3,7 olarak belirlendi.

 30 BÜYÜKŞEHİR İÇERİSİNDE ŞANLIURFA, 23. SIRADA YER ALDI

Memnuniyet durumlarına göre değerlendirildiğinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, yüzde 39,0 Memnuniyet oranıyla 30 Büyükşehir içerisinde 23. sırada yer aldı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan