Anasayfa / TÜM HABERLER / KÜLTÜR-SANAT / Mahmut Tuncer ve Kızı Gizem’e Sahtecilik Suçundan 3 Yıl Hapis İstendi

Mahmut Tuncer ve Kızı Gizem’e Sahtecilik Suçundan 3 Yıl Hapis İstendi

Mahmut Tuncer ve popçu kızı Gizem’e kazayı örtbas etmek suçundan 3 yıla kadar hapis istendi.

Türkücü  Mahmut Tuncer‘in popçu kızı Gizem Tuncer, aracıyla dönüş yasağı olan yerden dönerken motosikletli Merhaz Elçi’ye çarptı. Kazadan yaralı kurtulan Merhiz Elçi, olayın adli ve resmi makamlara yansımaması için  Mahmut Tuncerve kızının akrabaları olan Sinan Kırmızı’nın kendi yazısını ve imzasını taklit ederek hazırlattıkları feragatnameyi savcılığa sunduğunu ileri sürdü. Elçi,  Mahmut Tuncer ile kızı ve akrabalarının ‘özel belgede sahtecilik’ suçundan yargılanması için şikayetçi oldu.

YASAK YERDEN DÖNDÜ

İstanbul  Asliye Ceza Mahkemesi‘ne açılan iddianame ve savcılığa verilen şikayet dilekçesinde yer alan iddialara göre,  İstanbul  Şişli Halaskargazi Caddesi’nde 3 Mart’ta saat 22.40 sıralarında  Mahmut Tuncer‘in popçu kızı Gizem Tuncer sola dönüş ve U dönüşü yasağı bulunan yerden dönerken Merhaz Elçi’ye çarptı. Yaralanan Elçi ambulansla  Şişli Etfal Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay yerine gelen trafik polisi ve 112 acil ekibi ile hastane polisi, yaralının ifadesini almadı. Hastaneye 3 arkadaşıyla gelen Gizem Tuncer, Elçi’nin motosikletinin zararını sigortayı bozmamak için haricen karşılayacağını belirtti.

MASRAFLARINI KARŞILAMADILAR

Tedavisinin ardında Elçi, cebinden 50 TL eksper ücreti ödeyerek çıkan masrafı Gizem Tuncer’e bildirdi. Gizem Tuncer, motosikletin yetkili servis yerine tanıdıkları bir usta tarafından tamirini istedi. Tamirci değişecek parçaları ikinci el ve ucuzundan taktırmayı teklif edince Merhaz Elçi, burada tamirin yapılmasından vazgeçti. Durumu Gizem Tuncer’e anlatan Merhaz Elçi’yi  Mahmut Tuncerarayarak, “Kızımı rahatsız etme. Bizim arabada da hasar var onu kim ödeyecek” diyerek kendisiyle muhatap olmasını istedi.

SAHTE FERAGATNAME

Mahmut Tuncer, Elçi’yi akrabası Sinan Kırmızı’ya yönlendirdi. Kaza tutanağını önce kendi adına düzenlemek isteyen Sinan Kırmızı, Merhaz Elçi’ye sözleşme adı altında feragatname imzalatmak istedi. Durumu fark eden Elçi, el yazısı sözleşmeyi yarıda bırakarak ayrıldı. Sinan Kırmızı da yarım kalan sözde sözleşmeyi tamamlayarak, “Sigortadan masrafımı alıyorum. Aracın sürücüsü Gizem Tuncer ve araç sahibi  Mahmut Tuncer‘den hiçbir yasal hak talep etmeyeceğim. Bu sözleşmeyi imzalıyorum” yazarak imzaladı.

ŞİKAYETÇİ OLDU

Motosikletini tamir ettiremeyen ve Adli Tıp raporunu alan Merhaz Elçi, Gizem Tuncer’den şikayetçi oldu. Gizem Tuncer’in ise savcıya ifade vermeye gittiğinde soruşturma dosyasına Elçi’ye ait olduğunu ileri sürdüğü sahte imzalı feragatnameyi sundu.

SAVCILIK DOSYASINDA ORTAYA ÇIKTI

Savcılık Gizem Elçi hakkında ‘taksirle yaralama’ suçundan 3 aydan 1 yıla kadar hapis cezasıyla dava açtı. Merhaz Elçi, sahte feragatnameyi hazırlayan kişinin Sinan Kırmızı olduğunu onu da azmettiren  Mahmut Tuncer ve kızının azmettirdiğini belirterek ‘özel belgede sahtecilik’ suçundan yargılanmaları için avukatı Yıldız Ceren Okur aracılığıyla şikayet etti. Savcılık olayda adli tahkikat yapmayan polisler hakkında da soruşturma başlattı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Yaşar ve Beyaz ailesinin mutlu günü

Şanlıurfa Kasr-ı Saadet düğün salonunda iş adamı Abdurahman Yaşar'ın oğlu Yusuf Yaşar Ak parti Eyyübiye …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan