Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Yetim: Gelir olmazsa görevi bırakıyorum

Yetim: Gelir olmazsa görevi bırakıyorum

(Ş.URFA-RUHA AJANS) – Şanlıurfaspor’da Şok olaylar yaşanmaya başladı.

Bugün akşam üzeri kurmaylarıyla tesislerde bir araya gelen Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim, görevini bırakacağını açıkladı. Yaşanan bu olayın arkasında ise kulübe hiçbir yönetici ve bürokrasinin takıma sahip çıkmaması…Ruha Haber Ajansı’na özel açıklamalarda bulunan Başkan Emin Yetim, “Maddi imkasızlıklardan dolayı görevi bırakıyorum. Yiyecek, içeciğimizi bile borçla alıyoruz. Teknik ekipte yakında bırakıp gidecek. Belediye destek olmuyor. Vali beyi aradık, bekleyin dedi.” diye konuştu.

Hatırlanacağı üzere Başkan Yetim geçtiğimiz günlerde özel bir otelde düzenlenen toplantıda basın mensupları ile bir araya gelmiş ve toplantıda yaptığı açıklamada maddi imkansızlıklardan bahsetmişti. Zaten dikkatlice bakıldığında kentte Şanlıurfaspor’un başarılı olmasını istemeyen bir kesimin olduğu da açıkça görülmekte. Öyle ki şu ana kadar kulüp ne zaman bir başarı elde etse hemen bu başarının ardından muhalefet oluştuğu da dikkatlerden kaçmadı.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan