Anasayfa / TÜM HABERLER / RÖPORTAJ / Atatürk Lisesinde Seçim Heyecanı

Atatürk Lisesinde Seçim Heyecanı

ŞANLIURFA-(RUHA HABER AJANSI)

Atatürk Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği toplantısı yapılarak yeni yönetim seçimi yapıldı.

Okulun spor Salonunda yapılan toplantıda açılış konuşmasını yapan ve okuldaki olumlu ve olumsuz değişiklikleri velilere aktaran okul Müdürü Abdulbaki Akın, “Atatürk Anadolu Lisesi her alanda başarılara yeniliklere talip olan, velisi, öğrencisi, öğretmeni, Okul Aile Birliği ile bütünleşmiş; ve çevresine örnek olacak bir Anadolu Lisesi olacak.” dedi.

Okul Müdürü Akın, ” Okulumuzda üç önemli eksiklerimiz var.Bunlar yol,güvenlik ve üst geçit sorunudur.Her sene başında okul aile birliği toplantısını yapmamız gerekiyor.Fedekarlık ettiniz buraya kadar geldiniz.Malumunuz buraya kadar gelmek çok zor.Yollarımız yapılmadı.Siz size düşeni yapın,biz bize düşeni yapmaya çalışacağız.MBiz bu yıl kurslarımızı açacağız.Buradaki eksiklikleri gidermeye çalışacağız.Okulumuzun SMS hizmeti var.Ancak internetimiz olmadığı için şu anda SMS gönderemiyoruz.Umarım en kısa sürede çözülür.Geçen yıl okulumuzun taban puanı 287 iken bu yıl 327’ye çıktı ve puanlarımız arttı.Okulumuz iyiyie gidiyor.Bunun için gayret sarf ediyoruz.Okulumuzu güzelleştirmek için akademik ve sosyal çalışmalarımız sürüyor.Okulumuz yeni sınıflarımız tertemizdir. Bir ay içerisinde okulumuza konferans salonu yapacağız.İnşallah 1 ay sonra 200 kişillik bir salon yapacağız.Bundan sonra toplantı ve seminerlerimizi bu salonda yapacağız.2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı okulumuzun başarılarıyla dolu geçmesini temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.

Yeniden yapılan Okul Aile Birliği seçimleri sonucu Sait Türkmenoğlu, Behiye İpek,İbrahim Halil Doğan,İsmail Bayaltun,Mehmet Göçmez yönetim kurulu olarak seçildi.

Denetim Kurulu Üyeliklerine ise,Hasan Dolap,Abdülkadir Aktaş,Hacı Karabacak seçildi. Konuşma Sonu

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan