Anasayfa / TÜM HABERLER / Başkan Demirkol’dan,Öğrencilere Siyer-i Nebi Kitabı

Başkan Demirkol’dan,Öğrencilere Siyer-i Nebi Kitabı

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Ziyaeddin Akbulut Ortaokulunu ziyaret ederek, ‘oku, anla, düşün ve yaşa!’ sloganıyla başlatılan çalışma kapsamında öğrencilere Siyer-i Nebi Kitabı dağıttı.

Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Belediye Meclis Üyesi Mehmet Keskin ile birlikte Ziyaeddin Akbulut Ortaokulunu ziyaret etti. Okul Müdürü Mahmut Yıldız ve öğretmenler tarafından karşılanan Başkan Demirkol, daha sonra konferans salonunda öğrencilere hitap etti. Öğrencilere eğitimin ve okumanın öneminden bahseden Başkan Demirkol, Haliliye Belediyesi olarak her zaman gençlerin yanında olacaklarını ve bu alandaki çalışmalarının sayılarını arttıracaklarını söyledi.
Başkan Demirkol, öğrencilere yaptığı konuşmasında şunları söyledi:
“Bu kitabı şimdi sizlere armağan edeceğiz. Bu kitabı okuyacaksınız ve yapacağımız test şeklindeki sınavla sizlere çeşitli ödüller vereceğiz. Hocalarımızdan aldığımız bilgiye göre; iki engelli kardeşimiz var, kendilerine tekerlekli sandalyesiyle oturacağı ayrı bir masa getireceğiz. Hepinize teşekkür ediyorum. Geleceğimiz sizsiniz.”

Başkan Demirkol, konuşmasının ardından Okul Müdürü Yıldız ve öğretmenler ile birlikte öğrencilere ‘oku, anla, düşün ve yaşa!’ sloganıyla başlatılan çalışma kapsamında Siyer-i Nebi Kitabı dağıttı. Öğrencilerle hatıra fotoğrafı da çektiren Başkan Demirkol, daha sonrasında okuldan ayrıldı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan