Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Piazza ve Novada Park ne zaman Şanlıurfaspor’a sahip çıkacak ?

Piazza ve Novada Park ne zaman Şanlıurfaspor’a sahip çıkacak ?

( Ruha Haber Ajansı) Kenttin en önemli markalarından olan Şanlıurfaspor’a bir türlü sahip çıkılmıyor. Şehir sakinlerinin sırtından yüzbinlerce lira kazanan büyük firmalar, şehrin takımı Şanlıurfaspor’a gerekli desteği sağlamıyor. Taraftar dernekleri, yaşanan duruma tepki gösteriyor.

Geçtiğimiz aylarda Şanlıurfaspor Başkanı Emin Yetim, özel bir otelde kenttin takımına sahip çıkılmadığına yönelik açıklamalarda bulunmuştu. O toplantının ardından adam akıllı Sarı-yeşilli takıma gereken destekler sağlanmadı. Ciddi bir ekonomik kriz yaşamaya başlayan takımın yönetimi istifa etme noktasına geldi. Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfaspor Tesislerine giderek yaşanan sorunlara çözüm bulmuştu.

PİAZZA, NOVADA PARK, ILGIN İNŞAAT, NAMET NE ZAMAN DESTEK OLACAK ?

Kentteki potansiyellerden önemli ölçüde gelir kazanan büyük firmalar, bir türlü kenttin markası Şanlıurfaspor’a istenilen desteği vermedi. Sponsor olmayan önemli firmalara şehir sakinleri ve taraftar gruplarının tepkisi neden oldu.

SPONSORLUK DESTEĞİ SADECE LİMAK HOLDİNG’TEN

Hemen hemen her sezon Şanlıurfaspor’a destek olan LİMAK Holding bu sezon başında da Şanlıurfaspor’a taksitler halinde 2 Milyon 250 Bin TL göğüs reklamı için ödeme yapacağı öğrenildi.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan