Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Polis, 10 televizyonu çalan hırsızı evinde yakaladı

Polis, 10 televizyonu çalan hırsızı evinde yakaladı

( Ruha Haber Ajansı ) Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde özel bir hastanenin televizyonlarını çalan hırsız yakalandığı bildirildi.

Emniyetten yapılan açıklamada,”20.11.2017 günü Eyyubiye ilçesinde gece vakti özel bir hastanede meydana gelen 10 bin TL değerindeki 10 adet LCD televizyon hırsızlığı ile ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin olay yerinde yapmış olduğu çalışmalarda görgü tanığı beyanlarından şüphelilerin eşgali belirlenmiş, yapılan fiziki takip sonucu televizyon ve şahısların bulundukları yer tespit edilmiş, aynı gün yapılan operasyonla olayı gerçekleştiren E.S. İsimli şüpheli çalmış olduğu 10 adet LCD televizyon ile birlikte yakalanmıştır. Olayla ilgili soruşturma Hırsızlık Büro Amirliğince devam etmektedir.” ifadelerine yer verildi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan