Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Ceylanpınar’da Ak Parti’ye Katılım

Ceylanpınar’da Ak Parti’ye Katılım

Seçim sathına yaklaşılırken saflarda yavaş yavaş netleşmeye başladı. Ceylanpınar kırsal mahallelerinden olan ve daha önce HDP’yi destekleyen Şeyhanlı aşiretinden Altın Mahallesi sakinleri AK Partiyi destekleme kararı aldı. Şanlıurfa eski Milletvekillerinden Seydi Eyüpoğlu’nun da akrabaları olan Altın Mahallesi ileri gelenlerinden Şeyh İsmail Çeçan, birlik beraberlik mesajı verdi.


ALTIN MAHALLESİ TEK VÜCUT OLARAK AK PARTİDE OLACAKLAR
Altın Mahallesinde düzenlenen yemekli programda konuşan Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla ise Altın Mahallesinin bundan böyle Ak Partiyle beraber olacağını söyleyerek, “Bugün kıymetli vekilimiz Seydi Eyüpoğlu ile beraber Altın Mahallemizi ziyarete geldik. Altın köy muhtarı ve mahalle sakinlerinin misafiri olduk. Seydi amcayla yaptığımız görüşmeler sonucunda aramızda ufak tefek kırgınlıklar olan Altın Mahallesi sakinleri ile bir araya geldik. Ama bu kırgınlıkları bir tarafa atıyoruz. Bundan sonra Şeyhanlı olan Altın Mahallesi sakinleri ile hep beraber el ele omuz omuza birlik ve beraberliğimizi buradan ilan ediyoruz. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Katkısından dolayı Seydi Eyüpoğlu’na çık teşekkür ediyorum. Altın Mahallesi inşallah önümüzdeki seçimlerde tek parça olarak Ak Partiyle beraber olacaklar.” dedi.
KIRGINLIKLARI GERİDE BIRAKTIK
Şanlıurfa eski Milletvekillerinde Seydi Eyüpoğlu da, Mahallenin ileri gelenlerinden Şeyh İsmail Çeçan’a teşekkür ederek, “Altın Mahallesi sakinleri uzun süredir bizleri davet ediyorlardı. Gelişimiz bugüne nasip oldu. Özellikle belediye başkanımız Menderes Atilla ve heyetinin gelmesini istemişlerdi. Ben de Ceylanpınar’a geldim. Önce belediyemize uğradım. Belediye Başkanımızla, encümenlerimizle ve belediye eski başkanlarından Mehmet Sait Atilla ile birlikte Altın Mahallemize gelerek Şeyh İsmail Çeçan’ın misafiri olduk. Daha önce küçük kırgınlılar vardı, onların hepsini geride bıraktık.” diye konuştu.
ARTIK BİRLİK VE BERABERLİK VAKTİ
Birlik ve beraberliğe her zamankinden fazla ihtiyaç duyulduğunu vurgulana Eyüpoğlu, “Birli ve beraberliğe ihtiyacımız vardı. Ben de birlik ve beraberliği seven bir insanım. Birlik ve beraberlikten güç doğar ve hayır vardır. Bugün birlik ve beraberlik için durmadan çalışıyoruz. Bu konuda birlik ve beraberliğini esirgemeyen Şeyh İsmail Çeçan’a teşekkür ediyorum. Tek bayrağımız var, tek vatanımız var. Tek bayrağa ve tek vatanımıza sahip çıkmamız lazım.” dedi.
SEYDİ EYÜPOĞLUN’A TEŞEKKÜR EDİYORUM
Şephanlı Aşireti ileri gelenlerinden Şeyh İsmail Çeçan da katkılarından dolayı Seydi Eyüpoğlu’na teşekkür ederek, “Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyorum. Şanlıurfa vekilim Seydi Eyüpoğlu’na da çok teşekkür ediyorum. Bil hassa Şeyh İsmail olarak kendisini aşiretimizin reisi olarak kabul ediyor ve kendisini bir aba hediye etmek istiyorum.” diye konuştu.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan