Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Demir: Milli eğitim olarak gençlere her zaman destek vereceğiz

Demir: Milli eğitim olarak gençlere her zaman destek vereceğiz

(Ruha Haber Ajansı) Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir Eyyübiye Halk Eğitim Merkezi’nde verilen kursları ziyaret etti. Drama Teknikleri ve İşaret Dilli eğitimlerine katılan Demir’in ziyareti renkli görüntülere sahne oldu. İşaret dili ile kendisini tanıtan ve kursiyerler ile iletişim kuran Demir, doğaçlama teknikle anlatılan Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler, Külkedisi ve Kırmızı Başlıklı Kız Masallarını izledi.

Drama Teknikleri Kursu’nun katılmayı en çok istediği kurslardan biri olmasına rağmen bir türlü katılama fırsatı bulamadığını söyleyen Demir, dramanın kendini keşfetmekte ve iletişimde çok önemli ve etkili bir alan olduğunu düşündüğünü belirtti.

“Eğitim uzun soluklu bir iştir”
Öğretmenlerin kursa olan yoğun katılımından duyduğu memnuniyeti dile getiren Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir, “Biliyorsunuz eğitim uzun soluklu bir iştir. Atanınca durmadığınız, daha verimli eğitim vermek için hala çalışmaya devam ettiğiniz için hepinizi kutlarım” dedi. Eyyübiye Halk Eğitim Merkezi’nin yaklaşık bir yıldır hizmet verdiğini söyleyen Demir, ”Burada aldığınız eğitimlerden sonra sizler de kurs açabilirsiniz. Milli eğitim olarak size her zaman destek vereceğiz” diye konuştu.

Demir, Eyyübiye Halk Eğitim Müdürü Necati Taş’a, İşaret Dili Kursu eğitmeni Şenay Şengün Senguer’e, Drama Teknikleri Kursu eğitmenleri Zülfü Alımterin ve Berna Savaşçı’ya teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan