Anasayfa / TÜM HABERLER / Müdür Turan Eyyübiye’de Öğretmenlerle Bir Araya Geldi

Müdür Turan Eyyübiye’de Öğretmenlerle Bir Araya Geldi

HAYYATİ HARRANİ İMAM HATİP ORTAOKULU ÖĞRETMENLERİYLE BİR ARAYA GELDİ
24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, Eyyübiye deki Hayati Harrani İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ederek okulda görev yapan öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı.
Öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan kendilerinden burada görev yaptıkları süre içerisinde fedekarlıktan kaçınmadan çalışmalarını istedi.
Şanlıurfa gibi genç nüfusu ve öğrenci nüfusu yoğun bir ilde öğretmenlik görevini yapmanın güçlüğünün farkında olduklarını belirten Turan, idareci olarak, öğretmen olarak buradaki çocukların kendilerine ihtiyaçları olduğunu unutmadan, onları şer odaklarının eline düşürmeden vatana ve millete faydalı birer birey olarak yetiştirmenin hem vicdani hem de vatani bir görev olduğunu belirtti.
İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan ziyaret sonunda öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayarak, kendilerine karanfil verdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan