Anasayfa / TÜM HABERLER / Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Değişti

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Değişti

ŞANLIURFA-(Ruha Haber Ajansı)-Sağlık kurumlarının birleşmesi ile birlikte yapılan düzenlemelerin ardından Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü’ne, Doktor Metin Demir atandı.

Resmi Gazetede yayımlanan 694 sayılı KHK ile Sağlıkta tek çatıya geçildi. 694 sayılı KHK ile Sağlık Bakanlığı’nda beklenen düzenleme yürürlüğe konuldu. Türkiye Halk Sağlığı Kurumu ve Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu, Sağlık Bakanlığı hizmet birimleri haline getirildi. Bu iki kurum Sağlık Bakanlığı’nda, Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü ve Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü olarak yapılandırıldı.


İL MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ
Uzun süredir Şanlıurfa İl sağlık Müdürlüğü görevini yürüten Dr.Erdoğan Duran’ın yerine Dr.Metin Demir Şanlıurfa İl Sağlık müdürü oldu. Uzun yıllardır Şanlıurfa’da İl Sağlık Müdür Yardımcılığı, Hastane Yöneticiliği ve kadın Doğum,çocuk hastanesi Hastane Başhekim Yardımcılığı görevlerinde bulunan Dr. Metin Demir Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğüne atandı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan