Anasayfa / TÜM HABERLER / Ceylanpınar’ın yaşam kalitesini arttırıyoruz

Ceylanpınar’ın yaşam kalitesini arttırıyoruz

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Turgut Özal Mahallesinde çalışmaları devam eden parkta incelemelerde bulundu. Park ve Bahçeler Müdürü Hasan Aslan’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Atilla, çevresine toplanan çocuklarla sohbet etmeyi de ihmal etmedi.
VATANDAŞLARIMIZIN TALEBİNİ KIRAMADIK
Ceylanpınar’ın yaşam kalitesini arttırmak için yoğun bir çaba içerisinde olduklarını belirten Başkan Atilla, bu kapsamda ilçe genelinde park çalışmalarının da aralıksız sürdüğünü ifade etti. Turgut Özal Mahallesinde daha önce defalarca tahrip edilen parkın mahallelilerin talebi üzerine yeniden yapıldığını aktaran Başkan Atilla, “Turgut Özal parkımız daha önce 3-4 kez yakılmıştı. Vatandaşlarımızdan yoğun talep gelince parkımızı yeniden yapmaya karar verdik. Mahalle sakinlerimiz bu parka artık sahip çıkmalı. Çok güzel de bir park yapıyoruz. Mahalledeki çocukların oyun alanı olacak, yaşlının gencin rahat nefes alacağı bir park olacak. Mahalle sakinlerine hayırlı uğurlu olsun. Yakın bir tarihte çalışmaları tamamlayacağız.” dedi.
ÇOCUKLAR ARTIK PARKLARDA OYNAYACAK
İlçede genç nüfusumuz yüksek olduğunu ifade eden Başkan Atilla, “Park olmayınca çocuklar sokak aralarında oyun oynuyorlar. Park olunca enerjilerini buralarda atacaklar. Çocuklar ailelerin gözü önünde oynayacaklar. Annelerin de gönlü rahat edecek. Ceylanpınar’da şu anda 3 parkımızın yapımı devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde bir parkımızı hizmete sunduk.” diye konuştu.
PARKIMIZ YAPILDIĞI İÇİN MUTLUYUZ
Turgut Özal Mahallesi sakinlerinden Mahmut Esmeroğlu, park yapımından dolayı mutlu olduklarını söyledi. Mehmet Dağ da, belediye başkanı Menderes Atilla’ya çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan