Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / 6 Bin Kitap Öğrencilerle Buluşturuldu

6 Bin Kitap Öğrencilerle Buluşturuldu

( Ruha Haber Ajansı) Viranşehir ÖNDER tarafından hazırlanan ve Viranşehir Belediyesi’nce desteklenen “7 Dost 7 Kitap Projesi” kapsamında temin edilen 6 bin kitabın öğrencilere dağıtılmasına başlandı.

Viranşehir Demirci İmam Hatip Ortaokulu’ndaki kitap dağıtımına Kaymakam Ömer Çimşit, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş, Viranşehir ÖNDER Başkanı İbrahim Turgut ve öğretmenler katıldı.

İlçede eğitim – öğretim faaliyeti yürüten 18 İmam Hatip Ortaokulu ve 4 İmam Hatip Lisesinde öğrencilerin kitapla buluştuğunu ifade eden Kaymakam Çimşit,”İlçede kitap seferberliği başlattık. Okuyan, araştıran ve kendini geliştiren bir nesil için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bilgiye ulaşmanın ilk adımı kitaplardır. Okuma alışkanlığı kazanmış bireyler, özgür düşünmenin önündeki engelleri kaldırmış, hayatı anlayan ve anlamlandıran bireyler olurlar. Öğrencilerimiz bizlerin geleceğidir. Onların millete ve topluma faydalı birey olmaları için önlerindeki tüm engelleri kaldırmaya kararlıyız” dedi.

Demirci İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ile sohbet eden Çimşit, öğrencilere kitaplarını tek tek verdi. Öğretmenlerle de bir araya gelen Çimşit, okul hakkında bilgi alarak öğretmenlerin öneri ve sorunlarını dinledi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan