Anasayfa / TÜM HABERLER / ‘Ak Evler’ geleceğin Messi ve Ronaldo’larını yetiştiriyor

‘Ak Evler’ geleceğin Messi ve Ronaldo’larını yetiştiriyor

ŞANLIURFA (Ruha Haber Ajansi):Eyyübiye Belediyesi’nin en güzel projelerinden olan ‘Ak Evler Projesi’ meyvelerini vermeye devam ediyor. Proje kapsamında gençler arasında futbol turnuvası düzenlendi. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci,”Ak Evler spor salonları arasında değişik turnuvalar planladık. Bu vesileyle gençlerimizin kaynaşmalarını sağlıyoruz. İlçemizi gerek ülkemizde gerekse uluslararası arenada temsil edecek gençler buralardan çıkacak.”dedi.

Eyyübiye Belediyesi, önemli bir programa imza attı. 17 mahalledeki Ak Evler spor salonlarında spor ve eğitim gören gençler arasında futbol turnuvası düzenlendi. Turnuvanın final programına Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Başkan Yardımcısı Necmettin Sağlam, belediye çalışanları, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

‘MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERE AİT EĞİTİMLER ALIYORLAR’

Final töreninde bir konuşma yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci,”Eyyübiye Belediyesi’nin en güzel projelerinden olan Ak Evler Projesi faal durumda. 17 mahallemizde Ak Evler spor salonumuz mevcut durumda bulunuyor.  Bu Ak Evler spor salonunda gençlerimiz bu yerlerimize gelip kurslara katılıyorlar. Gerek antreman öncesi gerekse sonrasın da milli ve manevi değerlere ait bir gençlik olmaları konusunda hocalarımızdan eğitimler alıyorlar.”dedi.

‘EYYÜBİYE’DEKİ AİDİYETİ DAHA DA GÜÇLENDİRECEK’

Eyyübiye Mahallesi’nin 36 mahalleden oluştuğunu hatırlatan Ekinci, şöyle konuştu:”Yenice ve Direkli arasında çok ciddi mesafeler bulunuyor. Biz de Eyyübiye’deki daha da güçlendirecek aideti düşündük. Ak Evler spor salonları arasında değişik turnuvalar planladık. Bugünde futbol turnuvasının finali yapıldı. Hayat-i Harran-i takımı birinci oldu. Muradiye Mahallemizin spor salonu 2. oldu. Şeh Mahsut Mahallemizin takımı 3. Oldu. Akabe’deki spor salonumuzda en centilmen spor salonu oldu. Bu vesileyle gençlerimizin kaynaşmalarını sağlıyoruz.

‘TURNUVALARLA GENÇLERİMİZİN ENERJİSİNİ ATABİLECEKLERİ ALANLAR OLUŞTURUYORUZ’

Bu turnuvadan sonra masa tenisi, okçuluk,  atletizm, santranç turnuvaları düzenlenecek. Gençler arasında rekabet ortamı oluşturulacak. İlçemizi gerek ülkemizde gerekse uluslararası arenada temsil edecek gençler buralardan çıkacak. Eyyübiyemizin sesini bu gençler inşallah daha duyuracak. Katılan bütün takımlarımıza başarılar diliyorum, çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”

Daha sonra Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve Başkan Yardımcısı Necmettin Sağlam tarafından dereceye giren sporculara madalyaları hediye edildi.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan