Anasayfa / TÜM HABERLER / Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan’dan Büyükşehir’e Ziyaret

Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan’dan Büyükşehir’e Ziyaret

İstanbul Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Yıldız Sarayı Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Karahan Uslu ile Vakfın mütevelli heyeti Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

Şanlıurfa’ya gezi düzenleyen Yıldız Sarayı Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Karahan Uslu, Vakfın mütevelli heyeti ile birlikte kente gelen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ile eşi Sema Çiftçi İstanbul’dan gelen heyeti karşıladı. Başkan Çiftçi, Yıldız Sarayı Vakfı üyeleri ile Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan’a kentte yapılan proje çalışmalarını anlattı. Başkan Çiftçi, Şanlıurfa’nın bir çok medeniyete ev sahipliği yaptığını ve gezilip görülmesi gereken tarihi bir çok yerin olduğunu söyledi. Başkan Çiftçi, günün anısına Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Yıldız Sarayı Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Karahan Uslu’ya plaket takdim etti.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan