Anasayfa / TÜM HABERLER / Emniyet Hırsızlara Göz Açtırmıyor

Emniyet Hırsızlara Göz Açtırmıyor

ŞANLIURFA-(Ruha Haber Ajansı)-Şanlıurfa’da 2 ayrı olayda  13 evde hırsızlık yapan zanlılar yakalandı.
Şanlıurfa’da 13 ayrı evden hırsızlık yaptıkları tespit edilen 7 kişi yakalandı.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada:”Asayiş Şube Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde evden hırsızlıkla mücadeleye yönelik yapılan çalışmalarda; Ertuğrul Gazi, Hamidiye, Veysel Karani, Ulubatlı ve İmam Bakır mahallelerinde meydan gelen 8 ayrı *EVDEN HIRSIZLIK* olayları ile alakalı Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince olay yeri çevresinde yapılan güvenlik kamera görüntülerinde *M.G.*, *S.G.* ve *K.K.* isimli şahıslar tespit edilerek yakalanmış, yapılan çalışmada şüphelilerin gündüz vakitlerinde yöresel kıyafet ile gezerek yardım parası toplama adı altında kapıları çalıp ev sahiplerinin evde olmadığı ikametleri tespit edip kilitli olmayan kapıları kart vb. materyallerle. Açtıkları ve genelde taşınabilir ziynet eşyaları ile dijital malzemeleri çaldıkları tespit edilmiştir. Şahıslarla ilgili tahkikat devam etmektedir.

Asayis Sube Mudurlugu ekiplerince il merkezinde Devteyşti ve Ahmet Yesevi Mahallelerinde meydana gelen 5 ayrı *EVDEN HIRSIZLIK* olayları ile alakalı yapilan calismalarda *F.A.*, *M.E.* ve *İ.T.* isimli şupheliler tespit edilmis, suphelilerin apartmanlardaki havalandırma boşluklarını kullanarak ikametlere girdikleri ve kapıyı içeriden kilitleyerek ziynet eşyası ve dijital eşya çaldıkları tespit edilmiş, şüphelilerden M.E ve İ.T nin baska hırızlık suçlarından cezaevinde oldukları tespit edilmiş, diğer şüpheli F.A. yapılan operasyon sonucu yakalanmıştır. Şahısla ilgili adli işlemler devam etmektedir.”denildi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan