Anasayfa / TÜM HABERLER / Haliliye Belediyesinden Dağeteği’nde Yol Atağı

Haliliye Belediyesinden Dağeteği’nde Yol Atağı

 

Haliliye Belediyesi tarafından ilçe genelinde sürdürülen yeni yol açma çalışmaları kapsamında, Dağeteği kırsal Mahallesinde bugüne kadar toplam 25 yeni yol açılarak, hizmete sunuldu. Yeni yol açma çalışmalarının yanı sıra, Dağeteği’nde yol yapım çalışmaları da aralıksız devam ediyor.

Başkan Fevzi Demirkol’un talimatlarıyla, ilçe genelinde yoğun bir çalışma içerisinde vatandaşların yol ihtiyacını gideren Fen İşleri Müdürlüğü, yeni yol açma, stabilize, kilitli beton parke döşeme ve bakım onarım şeklinde çalışmalarını sürdürüyor. Merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapılmadan sürdürülen yol yapım çalışmaları, her kesimin taktirini topluyor.

KIRMIZI KOT UYGULANIYOR
Fen İşleri Müdürlüğünün çalışmaları kapsamında, Dağeteği kırsal Mahallesinde de yol atağı devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Dağeteği’nde yürütülen çalışmalar kapsamında henüz yapılaşmanın olmadığı imarlı alanlar ile yapılaşmanın bulunduğu alanlarda yeni yol açma çalışmaları da hızla devam ediyor. Kırmızı kot uygulaması baz alınarak toplamda 25 yeni yolun açıldığı mahallede, ekipler program dahilinde çalışmalarını da sürdürüyor. Ekipler, Dağeteği’nde yapılan planlamayla 20’ye yakın yeni yolun daha açılacağını belirtti. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri; yeni açılan yolları, stabilize malzeme döküp, iş makineleriyle malzemeyi sıkıştırarak vatandaşların hizmetine sunuyor.

“BAŞKAN DEMİRKOL’DAN ALLAH RAZI OLSUN, ÇAMURLU YOLUMUZ KALMADI”
Dağeteği Mahallesinde yürütülen yol yapım çalışmaları da, ekipler tarafından aralıksız şekilde sürdürülüyor. Ekipler; Germuş bölgesindeki yol yapım çalışmalarını kısa sürede tamamlayarak, yeni yolları bölge halkının hizmetine sunmayı hedefliyor.
Bölge sakinleri de, yaptıkları açıklamalarda; yol yapım çalışmalarıyla birlikte mahallelerinde çamurlu yollarının kalmadıklarını ifade ederek, Başkan Fevzi Demirkol ve Haliliye Belediyesine teşekkür ettiler.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan