Anasayfa / TÜM HABERLER / Kaymakam Sinanoğlu,”Halkımızın Emrindeyiz”

Kaymakam Sinanoğlu,”Halkımızın Emrindeyiz”

 

Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ferhat Sinanoğlu halk günü toplantısında vatandaşlarla bir araya gelerek, sorunlarını dinledi.

Vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Sinanoglu “Halkımızı önemsiyoruz, Onların istekleri bizim için önemlidir ” dedi.

İlçe Belediyesi Toplantı Salonunda her ayın son pazartesi günü yapılan toplantıda , ilçenin genel sorunlarıyla ilgili vatandaşlarla istişarelerde bulunan Kaymakam Sinanoğlu , sorunların çözümüne ilişkin birim amirleriyle görüştü.

Toplantıda, vatandaşları tek tek dinleyen Kaymakam Sinanoğlu , vatandaşların sorunlarını yerinde görmek ve birlikte çözüm üretmek istediklerini belirterek Halkımızı önemsiyoruz, Onların istekleri bizim için önemlidir dedi.
Sinanoğlu konuşmasina şöyle devam etti “Vatandaşlarımızın kamu hizmetlerine en hızlı şekilde ulaşabilmeleri ve sorunlarını ilgili kurumlara aktarabilmeleri için devlet ve halk arasında mesafenin olmadığı ve samimi ortamlarda gerçekleştirilen halk toplantıları çok faydalı olmaktadır. Vatandaşlarımıza ve muhtarlarımıza 24 saat hizmet verme anlayışındayız. Toplantı günleri dışında da her zaman hizmete hazırız ve vatandaşlarımıza her zaman kapımız sonuna kadar açık. Biz vatandaşlarımız için buradayız, koltukta oturmak için gelmedik” dedi.

Toplantiya katılan Kadin Destek Merkezlerindeki bayanlarin kumaş, boya ve benzeri araç gereçlerinin talepleri noktasında gereğinin yapılacağını belirten Sinanoğlu ayrıca ilçede belediye hizmetlerini 24 saat kesintisiz olarak yapmaya devam ettiklerinin altını çizerek insallah 2018 yılının başına kadar alt yapı üst yapı ve parke taşı döşeme işleriyle beraber hizmet görmemiş sokak kalmayacak dedi.

Göreve geldikleri 11 aylık süre boyunca ilçenin bir çok yerinde çöp konteyniri bulunmadığına dikkat çeken Sinanoğlu artık çöp konteynirlerini kendimiz üretmek şartıyla hizmeti zaman kaybetmeden halkimizin ayağına götürüyoruz” dedi.

Toplantida daire amirleride hazır bulunarak çalışmalara katkıda bulunurken kadınlar Sinanoğlu’na şimdiye kadar sokaklarımız çamur içindeydi çocuklarımızı çamurdan geçerek okullarına gidiyorlardı ama şimdi her taraf çok temiz calismalaranizdan teşekkür ediyoruz dediler.

Halk toplantıları her ayın son Pazartesi günü Sinanoğlu başkanlığında yapılmaya devam edecek.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

1 Yorum

  1. mehmet ali arslan

    Halkın yanında olmak halkı dinlemek çok önemli ve gerekli… Devamını diliyoruz…Konuşanlar kağıt üzerinde kalmasın….Saygılarımla…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan