Anasayfa / TÜM HABERLER / Vakıf ve Dernek Temsilcilerinden Şanlıurfa Valiliği’ne Ziyaret

Vakıf ve Dernek Temsilcilerinden Şanlıurfa Valiliği’ne Ziyaret

Yıldız Sarayı Vakfı Başkanı, 24. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Prof. Dr. Zeynep Karahan Uslu öncülüğündeki çeşitli vakıf, dernek temsilcileri ile iş ve akademi hayatının aktif bayanlarından oluşan 35 kişilik heyet, Şanlıurfa Valiliği’ni ziyaret etti.
Karaköprü Kaymakamı ve Vali Vekili Ahmet Yıldız’ın Valilik makamında kabul ettiği Yıldız Sarayı Vakfı Başkanı Prof. Dr. Zeynep Karahan Uslu, Yıldız Sarayı Vakfı’nın Türk milletine bırakılmış tarihi emaneti korumak amacıyla kurulduğunu ve bu tarihi emaneti korumanın büyük sorumluluğunu üstlendiğini belirtti. Vakıf olarak ülkemizin ve toplumun sosyal gelişimine her zaman duyarlılık gösterdiklerini dile getiren Karahan Uslu, düzenledikleri kültür gezisi kapsamında Şanlıurfa’ya geldiklerini belirterek, “Medeniyetlerin doğduğu şehir olan memleketim Şanlıurfa’da bulunmaktan dolayı mutluyuz. Bazı programlara katılmak ve kültür gezisi yapmak üzere Türkiye’nin önemli sivil toplum kuruluşları ve şirketlerini temsil eden arkadaşlarımızla Şanlıurfa’ya geldik. Bizleri Şanlıurfa Valiliği’nde kabul eden Sayın Vali Vekilimiz Ahmet Yıldız beyefendiye şükranlarımızı sunuyorum” dedi.
Türkiye’nin önemli kültür hazinelerinden biri olan Yıldız Sarayı adını taşıyan vakfın başkanı ve beraberindeki heyeti Şanlıurfa’da görmekten duydukları memnuniyeti dile getiren Vali Vekili Ahmet Yıldız ise, ülkemizin ve toplumumuzun tarih bilincine sahip çıkan, sosyal sorumluluk anlayışı ile faaliyetler icra eden Yıldız Sarayı Vakfı Başkanı Prof. Dr. Zeynep Karahan Uslu ve beraberindeki heyete, ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan